ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Βραβείο “Τεχνολογικής Αριστείας” για την ALUMIL, στο πλαίσιο του διαγωνισμού “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ”

Ο πρόεδρος της ALUMIL Γιώργος Μυλωνάς, παραλαμβάνει το βραβείο από τον πρόεδρο του Σ.Β.Β.Ε.
Ο πρόεδρος της ALUMIL Γιώργος Μυλωνάς, παραλαμβάνει το βραβείο από τον πρόεδρο του Σ.Β.Β.Ε.

Με μεγάλη επιτυχία για την ALUMIL ολοκληρώθηκε η τελετή απονομής των Βραβείων στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Ελληνική Αξία» που διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ». Η ALUMIL κέρδισε το «Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας» ως μία διαχρονικά καινοτόμος εταιρεία, με προηγμένες μονάδες παραγωγής και πληθώρα επενδύσεων για εξέλιξη και απόκτηση νέου τεχνολογικού εξοπλισμού.

Η ALUMIL διαπρέπει τεχνολογικά, προσφέροντας συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας. Για παράδειγμα, πρώτη παγκοσμίως εισήγαγε την εφαρμογή ανθρακονημάτων σε αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου. Ο κ. Γεώργιος Μυλωνάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, παρέλαβε το βραβείο και εξέφρασε την περηφάνια του για το γεγονός ότι η ALUMIL “παρά τις τρομερές δυσκολίες και το τόσο ρευστό περιβάλλον στη χώρα, καταφέρνει και κερδίζει την εμπιστοσύνη των αγορών στο εξωτερικό, διεκδικώντας και αναλαμβάνοντας έργα παγκόσμιας κλάσης. Επιπλέον, κατακτά αγορές που χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνισμό και αναλαμβάνει κολοσσιαία έργα όπως αυτό των νέων κεντρικών γραφείων της Google στη Νέα Υόρκη…”.

Η αμιγώς ελληνική εταιρεία αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, απόλυτα αφοσιωμένη στην τεχνολογική αριστεία, δύναται να καλύψει και τις πιο «ιδιόρρυθμες» αρχιτεκτονικές απαιτήσεις και είναι ηγέτης του κλάδου στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button