ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Ε75: Ανοιγόμενο σύστημα υψηλής θερμομόνωσης από την ΕΤΕΜ

etem-e75
etem-e75-2Το ανοιγόμενο σύστημα Ε75 σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την ΕΤΕΜ ειδικά για να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής στις κτιριακές κατασκευές. Με κάσα πλαισίου 75mm, μπορεί να ανταποκριθεί σε μεγάλα ανοίγματα, ενώ παράλληλα είναι ένα σύστημα που μπορεί να κάνει πολλές τυπολογίες ενός ανοιγόμενου συστήματος ακόμα και κεντρική πόρτα εισόδου.

Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, όπως τα εσωτερικά «αφρώδη ένθετα», τα λάστιχα από EPDM πολλών θαλάμων και τα πολυαμίδια ειδικού σχεδιασμού 39 mm, το Ε75 έχει εξαιρετικές ιδιότητες θερμομόνωσης. Με τα  ειδικά σχεδιασμένα θερμομονωτικά ένθετα ακριβώς για την κοιλότητα των προφίλ, μειώνουμε τον συντελεστή Uf στο 1,1 W/m2 K πετυχαίνοντας συνολικό Uw= 1,0 W/m2 K.

Το σύστημα αποτελεί λύση για πληθώρα λειτουργικών και αισθητικών απαιτήσεων, καθώς προσφέρει ευρεία γκάμα προφίλ. Κλασικός σχεδιασμός του συστήματος σε ίσια γραμμή. Οι βασικές διαστάσεις του Ε75 είναι φύλλο πλάτους 75 mm και ύψος σταθερού πλαισίου-φύλλου από μόνο 106 mm.

Το Ε75 είναι ένα στιβαρό σύστημα που σχεδιάστηκε για να καλύπτει κάθε απαίτηση για τις πόρτες και τα παράθυρα ενός κτιρίου. Με το πάχος των προφίλ αλουμινίου να κυμαίνεται από 1,6 mm έως 2,5 mm, έχει σχεδιαστεί ειδικά για πόρτες κυρίων εισόδων (ομοεπίπεδες) που χρησιμοποιούνται έντονα στην καθημερινότητα.

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button