ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

VIOMAL: Συστήματα βιοκλιματικής μονής ή διπλής πέργκολας

Συστήματα βιοκλιματικής πέργκολας ελεύθερης τοποθέτησης, με χειροκίνητη λειτουργία ή λειτουργία με μοτέρ και προαιρετικά συστήματα κάθετης σκίασης.

Το σύστημα βιοκλιματικής πέργκολας ελεύθερης τοποθέτησης VL Pergola DIY της VIOMAL είναι διαθέσιμο είτε με χειροκίνητη λειτουργία είτε με μοτέρ. Είναι κατάλληλο για οικιακή ή επαγγελματική χρήση και εργονομικά σχεδιασμένο να προσφέρει σκίαση και προστασία σε κάθε εξωτερικό χώρο.

Χαρακτηριστικά

  • Πλήρης γκάμα συστημάτων πέργκολας, για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, με ευκολία στη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση. Η VL Pergola DIY είναι βιοκλιματική, χάρη στις υδατοστεγανές περσίδες και το σύστημα υδρορροής που διασφαλίζει αποτελεσματική αποστράγγιση του νερού.
  • Συστήματα μονής πέργκολας, διαθέσιμης σε ΚΙΤ έτοιμων διαστάσεων 3×3 μ., 3×4 μ. και 3,6×3,6 μ., ύψους 2,5 μ., με χειροκίνητη ή με λειτουργία μοτέρ.
  • Συστήματα διπλής πέργκολας, διαθέσιμης σε ΚΙΤ έτοιμων διαστάσεων 3×6 μ., 3×8 μ. και 3,6×8 μ. ύψους 2,5 μ., με λειτουργία μοτέρ, ηλεκτροκίνητες περσίδες και LED φωτισμό στο εσωτερικό που προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας.

  • Σκίαση, προστασία από αέρα και βροχή σε μικρούς ή μεγάλους εξωτερικούς χώρους έως και 29 τ.μ., όπως ο κήπος, το αίθριο και η πισίνα, χάρη στις κινητές περσίδες φάρδους 15 εκ., για μέγιστη στιβαρότητα, ηλιοπροστασία και εργονομία, με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Προαιρετική κάθετη σκίαση με ZIP για τοποθέτηση σε μία, δύο, τρείς ή τέσσερις πλευρές, για μέγιστη προστασία από τον ήλιο και τα έντομα.
  • Στιβαρότητα κατασκευής με προφίλ αλουμινίου, είτε σε γκρι απόχρωση RAL 7016 ηλεκτροστατικής βαφής, είτε σε λευκή απόχρωση RAL 9010.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.