ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Συμμετοχή της ΕΤΕΜ στην έκθεση Do Win Tech στο Ιράν

etem_iran_620
Το διάστημα 22 – 25 Ιανουάριου, η ΕΤΕΜ έλαβε μέρος στην μεγάλη έκθεση του Ιράν “DO WIN TECH”, αφιερωμένη στα παράθυρα,, τις πόρτες και τις  προσόψεις κτηρίων, ως μέρος της επέκτασης των δραστηριοτήτων της  σε αγορές της Ανατολής. Η έκθεση  πραγματοποιήθηκε στο International Fair στην Τεχεράνη. Περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες και πάνω από 500 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων σημαντικοί τοπικοί και ευρωπαϊκοί προμηθευτές και κατασκευαστές.

Η ΕΤΕΜ στο περίπτερό της παρουσίασε συστήματα αεριζόμενων προσόψεων Ε97 VFS Forte, Vario, Bravo, ανοίγομενα θερμομονωτικά συστήματα  E75 & E45,  συρόμενα θερμομονωτικά συστήματα E70&  E50, υαλοπετάσματα E85 και συστήματα σκίασης Ε66.
Το ενδιαφέρον από αρχιτέκτονες και κατασκευαστικές εταιρείες  φάνηκε μεγάλο και οι ευκαιρίες στην εκεί αγορά έτοιμες να «ντυθούν» με τα πρωτοποριακά αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου ΕΤΕΜ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.