ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EMAL: Παραδοσιακό πατζούρι αλουμινίου σε προσιτές τιμές και για επαγγελματίες

emal_patz_700x260

Οι ανάγκες και οι προσδοκίες των καταναλωτών, καθώς και οι σύγχρονοι προβληματισμοί για περιβαλλοντικά θέματα και ζητήματα ασφαλείας, επηρέασαν τον σχεδιασμό των προϊόντων της εταιρίας EMAL – N. Μπουλελάκης ΑΒΕΕ, οδηγώντας την στην βελτιωτική καινοτομία των πατζουριών αλουμινίου. Ο σεβασμός στην παράδοση οδήγησε στην αναπαραγωγή των παλαιών ξύλινων παντζουριών, με αλουμίνιο σε αποχρώσεις ξύλου ή κλασσικές μονοχρωμίες, εναρμονίζοντάς τα στο οικιστικό σύνολο από την μία και προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα του υλικού από την άλλη.

Emal_patzouri_20_01_2012bΗ βασική διαφοροποίηση του παραδοσιακού πατζουριού της EMAL έγκειται στο πλάτος του κάθε φύλλου, η διάσταση του οποίου καθορίζεται από τις ανάγκες του χρήστη και είναι το ίδιο σε κατασκευές από δίφυλλες έως εξάφυλλες.

Η παραδοσιακή αισθητική καλύπτεται εκτός από την τοποθέτηση του μεντεσέ μέσα στον λαμπά και ανάλογα με τον τρόπο κατασκευής που θα επιλέξει ο πελάτης. Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται είναι:

  • Με οβαλίνα 36×7 mm
  • Με αεριζόμενη περσίδα
  • Με σκαλιέρα αλουμινίου και

Με ταμπλά διακοσμητικό σε οποιοδήποτε σχέδιο και διάσταση και τοποθετημένο σε οποιοδήποτε σημείο επιλέξει ο πελάτης (πάνω, κάτω, ενδιάμεσα).

Η ασφάλεια διασφαλίζεται εκτός από το υλικό και την άριστη κατασκευή, με την χρήση ποιοτικών εξαρτημάτων όπως τα μάσκουλα της ROTO που διαθέτουν και ανεμοπαγίδα για άνοιγμα και στερέωμα στις 180o και την πατζουρόβεργα ROTO που επιτρέπει το κούφωμα των φύλλων για τον μερικό αερισμό και την μερική σκίαση. Ενισχύεται δε από τους σύρτες που ασφαλίζουν κάθε φύλλο.

Η EMAL προσδιορίζοντας τις ανάγκες των χρηστών και τους στόχους των κατασκευαστών, διαθέτει σε χονδρική πώληση, με προσιτή τιμή για τους επαγγελματίες και στις επιθυμητές διαστάσεις τα παραδοσιακά πατζούρια με την εγγύηση που απορρέει από την εμπειρία της και την τεχνογνωσία της. Η ανταπόκριση δε της αγοράς το τελευταίο διάστημα που διατίθεται το προϊόν, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Emal_patzouri

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.