ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τα συστήματα της ALUMIL στις πλωτές βίλες Floating Seahorse Villas στο Dubai!

The Floating Seahorse Villas

Κορυφαία διεθνής αναγνώριση για τα προϊόντα της ALUMIL, της ελληνικής πολυεθνικής εταιρίας, που επελέγησαν για ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής έργο με υψηλές απαιτήσεις αισθητικής και …στεγανότητας!

Το νέο και ξεχωριστό minimal συρόμενο σύστημα SUPREME S650, είναι αυτό που επιλέχθηκε για τις πολυτελείς πλωτές (!) βίλες Floating Seahorse Villas στο Dubai, που έχουν προκαλέσει το θαυμασμό του κατασκευαστικού κλάδου παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έργο, μοναδικό στον κόσμο και σίγουρα αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό επίτευγμα.

Οι πλωτές βίλες, κυριολεκτικά επιπλέουν στο νερό και διαθέτουν μάλιστα δωμάτια τα οποία βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του νερού, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να κοιμούνται περιβαλλόμενοι από ένα «μεγάλο ενυδρείο», δηλαδή το θαλάσσιο βυθό.

Στο ισόγειο της κάθε βίλας τοποθετήθηκε μία εντυπωσιακή γωνιακή κατασκευή της S650, ώστε να μην περιορίζεται ο χώρος και να ενισχύεται η αίσθηση της ελευθερίας μέσω της άμεσης επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον. Επιπλέον, τοποθετήθηκε το άρτιο «alltimeclassic» ανοιγόμενο σύστημα M11000, καθώς και το καλαίσθητο structural σύστημα κάγκελων M8200.

Το γεγονός ότι ο γνωστός διεθνής Οίκος Kleindienst Group επέλεξε τα συστήματα της ALUMIL για το συγκεκριμένο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο, δεν αποτελεί σύμπτωση, καθώς η Ελληνική πολυεθνική εταιρεία συμμετέχει σε πολλά μεγάλα έργα που πραγματοποιούνται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έχει ενισχύσει δυναμικά τη θέση της στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής τα τελευταία χρόνια.

Οι κορυφαίες επιδόσεις του SUPREME S650

Το κορυφαίο σύστημα SUPREME S650
Το κορυφαίο σύστημα SUPREME S650

To κορυφαίο συρόμενο σύστημα SUPREME S650 έχει πιστοποιηθεί με υψηλές επιδόσεις από το Ινστιτούτο IFT Rosenheim στο θάλαμο δοκιμών της CFT. Το σύστημα πιστοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία επιτυγχάνοντας:

  •  Υδατοστεγανότητα κατηγορία 8A (ισχυρή θύελλα, 10 Μποφόρ)
  •  Αεροδιαπερατότητα κλάση 4
  •  Αντίσταση σε ανεμοπίεση C2/B2

Επιπλέον, ο συντελεστής θερμοπερατότητας του συστήματος, επίσης πιστοποιημένος από το IFT Rosenheim, επιτυγχάνει εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα με Uw=1,1 W/m2K (για διαστάσεις κουφώματος 5,00m x 2,50m).
Οι εξαιρετικές αυτές επιδόσεις καθιστούν το σύστημα S650 την ιδανική επιλογή για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων με έμφαση στο minimal αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, κάτι που ήταν και η βασική αιτία επιλογής του από τον διεθνή Οίκο Kleindienst Group για το έργο Floating Seahorse Villas στο Dubai.

seahorse-villa-07

seahorse-villa-06

seahorse-villa-04

Σχετικά Άρθρα

Back to top button