ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ALUMIL δυναμικά στη HORECA με προηγμένα συστήματα και ολοκληρωμένες λύσεις

ALUMIL_HORECA_a

Η ALUMIL παρουσίασε και πάλι στην πρόσφατη έκθεση HORECA, λύσεις που καλύπτουν ένα ευρύτατο πεδίο αναγκών του Έλληνα ξενοδόχου, ο οποίος σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, αναζητεί πάντα το καλύτερο και το πιο πρόσφατο. Και φυσικά το βρήκε στο ανανεωμένο stand της ALUMIL, το οποίο φέτος στηρίχθηκε σε ένα concept πρότυπου δωματίου με λύσεις για ξενοδοχεία, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των αρχιτεκτονικών συστημάτων της εταιρείας σύμφωνα με τις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας.

ALUMIL_HORECA_bΜεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν το minimal συρόμενο σύστημα Supreme S650 με κρυφό οδηγό, το νέο συρόμενο S440 και το πολύ επιτυχημένο συρόμενο S350. Επιπλέον, παρουσιάστηκε το νέο στιβαρό ανοιγόμενο σύστημα Supreme S77, καθώς και το ιδιαίτερα αποτελεσματικό σύστημα σκίασης Μ5600.

Είτε πρόκειται για τεράστια ανασυρόμενα συστήματα (5 μέτρα ύψος) όπως το S700, είτε για συρόμενα με χωνευτό οδηγό στο μάρμαρο όπως το M12000, είτε για ιδιαίτερα minimal γωνιακές κατασκευές όπως το εξαιρετικό συρόμενο S650, η ALUMIL όντας πάντα πρωτοπόρος, δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην «ατμομηχανή» της Ελληνικής οικονομίας, τον τουριστικό κλάδο, στον οποίο οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις της χώρας έχουν πρωτεύοντα ρόλο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.