ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η AkzoNobel έβαλε «γκολ» στα γήπεδα της Ρωσίας!

Nizhny Novgorod Stadium

Οι Superdurable πούδρες Interpon D2525 της AkzoNobel διακοσμούν και προστατεύουν τις υπερσύγχρονες υποδομές του Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας.

Στα αεροδρόμια που υποδέχονται παίκτες και οπαδούς από όλον τον κόσμο, στα στάδια που φιλοξενούν τους αγώνες, αλλά και στα πολυτελή ξενοδοχεία που καταλύουν οι πρωταγωνιστές και οι φίλαθλοι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIFA World Cup 2018.

Οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ξεκίνησαν πριν 5 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ολοκληρώθηκε η ανέγερση οκτώ σταδίων, ξενοδοχείων (Sheraton Krasnodar, Hyatt Regency Moscow), σταθμών αεροδρομίου (Sheremetievo, Rostov, Volvograd) και σιδηροδρόμου, καθώς και άλλες κτιριακές δομές για τη φιλοξενία των αγώνων.

Οι πούδρες Interpon D2525, με παγκόσμια παρουσία στον κτιριακό τομέα εδώ και 25 χρόνια, επιλέχθηκαν από τους αρχιτέκτονες και μηχανικούς των μεγάλων αυτών έργων. Με τη συνεργασία με τα τμήματα R&D της AkzoNobel και την εγγύηση του μεγαλύτερου παραγωγού πουδρών στον κόσμο, αναπτύχθηκαν οι επιθυμητές αποχρώσεις υπερανθεκτικών πουδρών, χρωμάτων anti-graffiti κ.α.

Οκτώ γήπεδα του Μουντιάλ της Ρωσίας «βάφτηκαν» με τα χρώματα της AkzoNobel

Τα γήπεδα του Μουντιάλ 2018 με βαφές Interpon D AkzoNobel είναι τα:

Luzhniki Stadium – Το κύριο στάδιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και το μεγαλύτερο στη Ρωσία με χωρητικότητα 81.000 θεατών. Του έχει απονεμηθεί το βραβείο “best restored object” MIPIM Awards 2018.

Spartak Stadium

Spartak Stadium – Η πρόσοψη στην αρένα αποτελείται από κόκκινους και λευκούς ρόμβους αντιπροσωπευτικούς του εμβλήματος του Spartak Football Club και της πανοπλίας του διάσημου μονομάχου των αρχαίων χρόνων.

Yekaterinburg Stadium – Aνεγέρθηκε στο ίδιο σημείο με το πρότερο ομώνυμο στάδιο του 1956. Η ιστορική του πρόσοψη σε στυλ Σοβιετικού Νεοκλασικισμού έχει διατηρηθεί.

Kaliningrad Stadium

Kaliningrad Stadium – Ανεγέρθηκε στα πρότυπα της θρυλικής Αllianz Arena που φιλοξένησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2006 στη Γερμανία.

Rostov arena – Το design που ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλα τα άλλα στάδια που ανεγέρθηκαν για το Μουντιάλ 2018, με τη βόρεια πτέρυγα ανοικτή στη θέα του ποταμού Don.

Nizhny Novgorod Stadium – Συμβολίζει τη φύση του Βόλγα – νερό και άνεμος. Περικλείεται από χώρους πεζοδρόμησης και το βράδυ ο φωτισμός των προσόψεων δίνει έμφαση στην πλαστικότητα.

Saint-Petersburg Arena – Νέα ultra-modern αρένα στην Αγία Πετρούπολη, στο σημείο που βρισκόταν παλαιότερα το στάδιο Kirov. Σύμφωνα με τον διάσημο Ιάπωνα αρχιτέκτονα που σχεδίασε την αρένα αυτή, θυμίζει διαστημόπλοιο.

Mordoviya Arena

Mordoviya Arena – Χρώμα και σχήμα παρόμοια με τον κόκκινο ήλιο που απεικονίζεται στη σημαία της Δημοκρατίας της Mordovia που συμβολίζει το λαμπερό ηλιακό φώς με θετικά και θερμά αισθήματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.