ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όμιλος fischer: Συνεχίζεται η στρατηγική διεθνούς ανάπτυξης

Prof-Klaus-Fischer-sm
O καθ. Klaus Fischer, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδιοκτήτης του ομίλου

fischer_Logo

Με κύκλο εργασιών 711 εκατομμύρια ευρώ το 2015, ο όμιλος εταιριών fischer ξεπέρασε το φράγμα των 700 εκατομμυρίων ευρώ για πρώτη φορά. Συνεχίζεται η στρατηγική διεθνούς ανάπτυξης.

Το 2015 ήταν πετυχημένο για τον όμιλο εταιριών fischer. Με κύκλο εργασιών 711 εκατομμύρια ευρώ, η οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Waldachtal στον βόρειο Μέλανα Δρυμό (νοτιοδυτικά της Στουτγάρδης στην Γερμανία) ξεπέρασε τον κύκλο εργασιών του προηγούμενου έτους (660 εκατομμύρια ευρώ) κατά 51 εκατομμύρια ευρώ (αύξηση 7,7%). Ξεπέρασε το ορόσημο των 700 εκατομμυρίων για πρώτη φορά. «Είμαστε ικανοποιημένοι με την ανάπτυξη του περασμένου έτους» καταλήγει ο καθ. Klaus Fischer, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδιοκτήτης του ομίλου εταιριών, που αποτελείται από τους τομείς συστημάτων στερέωσης, συστημάτων αυτοκινήτου, παιχνιδιών fischertechnik και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Εξαγορά στις Φιλιππίνες – 44η θυγατρική εταιρία
Ο όμιλος εταιριών fischer συνεχίζει τη στρατηγική διεθνούς ανάπτυξης.  Η νέα θυγατρική εταιρία στις Φιλιππίνες, fischer PH Asia Inc., ιδρύθηκε μέσω εξαγοράς. Η εξαγορά προετοιμάστηκε εντατικά το 2015 και ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2016. Η fischer προβλέπει σημαντικές προοπτικές στην τοπική αγορά με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.  Η fischer PH Asia, Inc. έγινε η 44η θυγατρική εταιρία του ομίλου. «Με αυτό τον τρόπο υπογραμμίζουμε τη συνεχή ανάπτυξη των διεθνών δραστηριοτήτων μας», δηλώνει ο καθ. Fischer. Για το τρέχον έτος, έχει προγραμματιστεί η δημιουργία ακόμη μιας νέας θυγατρικής με ίδρυση ή εξαγορά.

Προοπτικές για το 2016: η fischer συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία
Ο όμιλος εταιρειών fischer προβλέπει παρόμοια αύξηση του κύκλου εργασιών με αυτή του 2015. «Θα συνεχίσουμε με συνέπεια τη σταθερή και κερδοφόρα ανάπτυξη», δηλώνει ο καθ. Klaus Fischer, ο οποίος δεν αποκλείει στρατηγικές εξαγορές το 2016.


Η εταιρία fischer Hellas είναι η ελληνική θυγατρική του ομίλου fischer. Ο όμιλος εταιριών fischer περιλαμβάνει 44 θυγατρικές σε 33 χώρες (Αργεντινή, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, ΗΑΕ, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ισπανία, Ιταλία, Κίνα, Κροατία, Μεγάλη Βρετανία, Μεξικό, Νορβηγία, Νότια Κορέα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Σουηδία, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Τσεχία, Φιλιππίνες, Φινλανδία), με μονάδες παραγωγής σε 7 χώρες (Αργεντινή, Βραζιλία, Κίνα, Γερμανία (4 εργοστάσια), Ιταλία, Τσεχία, ΗΠΑ) και πωλήσεις σε πάνω από 100 χώρες. Απασχολεί 4.423 εργαζόμενους συνολικά.

H fischer είναι ο παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς στον τομέα της μηχανικής αγκύρωσης. Τα προϊόντα που προσφέρει είναι: χημικά αγκύρια, εκτονούμενα (μεταλλικά) αγκύρια, πλαστικά (νάιλον) βύσματα, στηρίγματα Η/Μ εγκαταστάσεων, στηρίγματα μονώσεων, ηλεκτρολογικά στηρίγματα, ξυλόβιδες, χημικά οικοδομής (αφροί πολυουρεθάνης, στεγανωτικά-συγκολλητικά υλικά), προϊόντα κοπής, λείανσης και διάτρησης, βάσεις φωτοβολταϊκών, υλικά παθητικής πυροπροστασίας κλπ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.