ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού “aluminium magazine”, με διπλό εξώφυλλο και πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά.

Το θέμα του εξωφύλλου είναι αφιερωμένο στα νέα συστήματα αλουμινίου της EUROPA που ανεβάζουν το επίπεδο και αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».

Στο ανεστραμμένο εξώφυλλο του περιοδικού παρουσιάζεται από την ALUMINCO το μοναδικό συρόμενο σύστημα SL2700 “THE GREAT WIDE”, με κορυφαία χαρακτηριστικά που το διαχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε πολυσέλιδο αφιέρωμα στα συρόμενα θερμομονωτικά συστήματα της αγοράς που προτείνονται από τις εταιρείες του κλάδου στο πλαίσιο του νέου προγράμματος επιδότησης “Εξοικονομώ – Αυτονομώ”.

Επιπρόσθετα ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το αφιέρωμα στις πόρτες ασφαλείας όπου οι κορυφαίες εταιρείες του χώρου παρουσιάζουν τις καλύτερες προτάσεις τους.

Διαβάστε επίσης για τα καινοτόμα προϊόντα επένδυσης προσόψεων XPAND της METALSKIN που έχουν κερδίσει τόσο την εγχώρια όσο και διεθνή αγορά, εντείνοντας συνεχώς την παρουσία τους σε μεγάλα έργα.

Στη μαγευτική «Πόλη των Αγγέλων (Λος Άντζελες)» των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο συγκρότημα “Broadway 500” στη Σάντα Μόνικα τα συστήματα της ALUMIL έδωσαν σάρκα και οστά στο φιλόδοξο σχεδιαστικό όραμα του αρχιτεκτονικού γραφείου Koning Eizenberg.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ*.

* Επικοίνωνηστε μαζί μας αν είστε συνδρομητής της έντυπης έκδοσης να σας στείλουμε δωρεάν την ψηφιακή έκδοση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.