ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα
Trending

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η νέα έκδοση του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και δύο εξώφυλλα που είναι αφιερωμένα στο καινοτόμο οικοσύστημα ψηφιακών υπηρεσιών της ALUMIL.

Η νέα έκδοση του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο! Το πρώτο εξώφυλλο αφορά στο ALUMIL Build ένα μοναδικό online εργαλείο της ALUMIL που φέρνει την «επανάσταση» στην καθημερινότητα του κατασκευαστή.

Το δεύτερο εξώφυλλο αφορά στο πλούσιο ψηφιακό σύμπαν της καταξιωμένης ελληνικής πολυεθνικής ALUMIL Connect που συγκεντρώνει πλειάδα καινοτόμων υπηρεσιών για τους συνεργάτες της.

Στο εσωτερικό του περιοδικού θα βρείτε και την αναλυτική παρουσίαση του ALUMIL Build για να μάθετε επακριβώς τους λόγους, που το καινοτόμο online εργαλείο κάνει τη καθημερινότητα του κατασκευαστή κουφωμάτων αλουμινίου «παιχνίδι»!

Ισχυρός παρέμεινε και τη χρονιά που μας πέρασε ο ελληνικός κλάδος αλουμινίου, καταγράφοντας αξιοζήλευτη σταθερότητα παρά το γεγονός ότι εξωγενείς παράγοντες επηρέασαν τις εξαγωγές της χώρας προς την Ευρώπη. Αναλυτικό ρεπορτάζ για τις επιδόσεις του κλάδου αλλά και τις μελλοντικές προοπτικές θα διαβάσετε στο τελευταίο τεύχος του “aluminium magazine”.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Γιώργου Μεντζελόπουλου σας περιμένει στο περιοδικό, οπού ο εκλεγείς για 3η φορά Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου μιλάει για την πορεία της αγοράς και αναλύει τα πεπραγμένα και τους στόχους για την επόμενη διετία.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού φιλοξενείται επίσης ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στα αντικωνωπικά συστήματα αλουμινίου, με λεπτομέρειες για τα πλεονεκτήματά τους και τις βέλτιστες διαθέσιμες λύσεις στην αγορά. Οι σήτες αλουμινίου αποτελούν μία εξαιρετική λύση για τους θερμότερους μήνες, που κρατά τα επικίνδυνα έντομα έξω και επιτρέπει στον φρέσκο αέρα να εισέλθει με ασφάλεια στο εσωτερικό.

Η ELVIAL υλοποιεί ένα φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης, όπως θα διαβάσετε στο ρεπορτάζ του “aluminium magazine”, μέσω του οποίου έχει ως απώτερο στόχο την ενίσχυση της διεθνούς της παρουσίας, με διείσδυση στην απαιτητική αγορά της Βόρειας Αμερικής, μέσω ενός άρτιου δικτύου συνεργατών κατασκευαστών από την Ευρώπη.

Η ιστορική εταιρεία διέλασης ETEM προχωρά δυναμικά σε μια νέα εποχή minimal αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Με τη συνδυαστική πρόταση του εξαιρετικού ES64 LESS FRAME 2.0 και των minimal λύσεων του Πορτογαλικού οίκου Hyline καλύπτει κάθε ανάγκη και απαίτηση. Λεπτομέρειες για τις εντυπωσιακές προτάσεις της ETEM στον χώρο των minimal συστημάτων θα βρείτε στο νέο τεύχος του κορυφαίου κλαδικού περιοδικού.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.