ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Επιμορφωτικά σεμινάρια της Saint-Gobain Glass και της ili-Con για τους επαγγελματίες

 

iliConSGG_Logo

H εταιρεία SaintGobain Glass, παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο των δομικών υλικών, με επιχειρηματική πορεία και δράση τρεισήμισι αιώνων (πέρυσι έκλεισε τα 350 χρόνια ζωής), διοργανώνει σε συνεργασία με την iliCon (τεχνικό σύμβουλο της γαλλικής εταιρείας στην Ελλάδα) επιμορφωτικά  σεμινάρια για επαγγελματίες του κλάδου του αλουμινίου, που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της δεύτερης το προσεχές διάστημα Μαΐου-Ιουνίου 2016. Για το λόγο αυτόν η ili-Con απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σε κατασκευαστές κουφωμάτων και στελέχη επιχειρήσεων αλουμινίου.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα κινηθεί γύρω από τους εξής άξονες:

  • Επιλογή των κατάλληλων υαλοπινάκων με κριτήρια  τη χρήση και τη θέση τους, καθώς και τυχόν ιδιαίτερες απαιτήσεις ασφαλείας ή ηχομείωσης
  • Ηλεκτρονικά εργαλεία και ηλεκτρονικές  εφαρμογές (apps) της Saint-Gobain
  • Καινοτόμα  και νέα προϊόντα της εταιρείας

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και ελεύθερη, ενώ συνοδεύεται και από σχετική βεβαίωση παρακολούθησης από τη Saint-Gobain. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την παρουσία τους στα σεμινάρια μέσω της συμπλήρωσης του Εντύπου Πρόθεσης Συμμετοχής και κατόπιν της αποστολής του στο fax 2106510704 ή το e-mail info@ilicon.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button