ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Επιμορφωτικά σεμινάρια της Saint-Gobain Glass και της ili-Con για τους επαγγελματίες

 

iliConSGG_Logo

H εταιρεία SaintGobain Glass, παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο των δομικών υλικών, με επιχειρηματική πορεία και δράση τρεισήμισι αιώνων (πέρυσι έκλεισε τα 350 χρόνια ζωής), διοργανώνει σε συνεργασία με την iliCon (τεχνικό σύμβουλο της γαλλικής εταιρείας στην Ελλάδα) επιμορφωτικά  σεμινάρια για επαγγελματίες του κλάδου του αλουμινίου, που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της δεύτερης το προσεχές διάστημα Μαΐου-Ιουνίου 2016. Για το λόγο αυτόν η ili-Con απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σε κατασκευαστές κουφωμάτων και στελέχη επιχειρήσεων αλουμινίου.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα κινηθεί γύρω από τους εξής άξονες:

  • Επιλογή των κατάλληλων υαλοπινάκων με κριτήρια  τη χρήση και τη θέση τους, καθώς και τυχόν ιδιαίτερες απαιτήσεις ασφαλείας ή ηχομείωσης
  • Ηλεκτρονικά εργαλεία και ηλεκτρονικές  εφαρμογές (apps) της Saint-Gobain
  • Καινοτόμα  και νέα προϊόντα της εταιρείας

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και ελεύθερη, ενώ συνοδεύεται και από σχετική βεβαίωση παρακολούθησης από τη Saint-Gobain. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την παρουσία τους στα σεμινάρια μέσω της συμπλήρωσης του Εντύπου Πρόθεσης Συμμετοχής και κατόπιν της αποστολής του στο fax 2106510704 ή το e-mail info@ilicon.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.