ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Σημαντικές ενδιάμεσες πρωτοβουλίες, οδεύοντας προς το 13ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές»

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΣΑΚ 2017

Στην ανακοίνωση σημαντικών πρωτοβουλιών, εν όψει του 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου «Αλουμίνιο και Κατασκευές» (17-19/11/2017), προέβη η Επιτροπή Συνεδρίου κατά την πρόσφατη Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΕΚΑ. Πιο συγκεκριμένα, και με βάση το ψήφισμα του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου, η Επιτροπή Συνεδρίου έχει συγκροτήσει τρεις δυναμικές ομάδες-άξονες επικοινωνίας:

Ομάδα για την ανάπτυξη της ενεργειακής κουλτούρας (Επικοινωνία με την αγορά)

Ομάδα συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πειραιά (Έρευνες και σεμινάρια)

Ομάδα εργαστηρίου εξωστρέφειας (Συγκέντρωση εμπειρίας και επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους)

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την ανάπτυξη της ενεργειακής κουλτούρας, ανακοινώθηκε σύσκεψη φορέων στις 13/6 και εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση. Η ανακοίνωση παρουσιάζει τις βασικές ενέργειες της πρωτοβουλίας για την ανάπτυξη της ενεργειακής κουλτούρας, τονίζοντας τη μεγάλη συμβολή στην ποιότητα ζωής όλης της κοινωνικής αλυσίδας και τα άμεσα οφέλη που θα έχουν οι επιχειρήσεις από τη διαμόρφωση της νέας αγοράς.

Όσον αφορά τη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, αρχίζει η δεύτερη φάση της έρευνας, που σκοπό έχει την ανάδειξη των τάσεων της αγοράς και την ανάλογη οργάνωση των επιχειρήσεων. Για την καλύτερη στόχευση της έρευνας προγραμματίστηκε ερευνητική συνάντηση (focus group), με τη συμμετοχή διακεκριμένων μελών του Συνεδρίου στις 15/6.
Τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν στην προσυνεδριακή ημερίδα στο Γκάζι στις 03/11/16.

Στο εργαστήριο εξωστρέφειας εργάζεται η ομάδα νέων στελεχών του ΣΕΚΑ, η οποία σύντομα θα ενημερώσει για τις ενέργειές της και θα παρουσιάσει ολοκληρωμένα αποτελέσματα στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο.

Τέλος, η Επιτροπή Συνεδρίου παρουσίασε και το νέο σήμα 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου «Αλουμίνιο και Κατασκευές». Το συνέδριο και όλες οι ενδιάμεσες ενέργειες επικοινωνίας πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ), ενώ την ευθύνη της οργάνωσης έχει η ENERGY LINE – Διαφημίσεις, Marketing, Δημόσιες Σχέσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.