ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ALUMIL μεγάλος χορηγός στο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό “Room 18”

ALUMIL_Room18

Η ALUMIL έχοντας πάντα ενεργό συμμετοχή στα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά δρώμενα, είναι ο μεγάλος χορηγός του πανευρωπαϊκού αρχιτεκτονικού διαγωνισμού “Room 18”, που διοργανώνεται από το γνωστό αρχιτεκτονικό περιοδικό ΔΟΜΕΣ. Οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να σχεδιάσουν ένα πρότυπο δωμάτιο ξενοδοχείου 18 -24 τ.μ., το οποίο θα πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες ανακαίνισης ή υλοποίησης μίας πραγματικής ξενοδοχειακής μονάδας, σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές του Ε.Ο.Τ.

Η ιδέα της διοργάνωσης του συγκεκριμένου διαγωνισμού πηγάζει από την ανάγκη διασύνδεσης του αρχιτεκτονικού και του ξενοδοχειακού κλάδου με στόχο τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τον τουριστικό κλάδο της χώρας μέσα από αξιόλογες αρχιτεκτονικές προτάσεις για ξενοδοχειακές μονάδες.

domes_room18

Η διαδικασία αιτήσεων συμμετοχής στο διαγωνισμό ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου με τις εγγραφές να ξεπερνούν σε αριθμό τα 350 αρχιτεκτονικά γραφεία και τους 1000 αρχιτέκτονες. Θα δοθεί χρηματικό έπαθλο 3500€, 2500€ και 1500€ για την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Τα δωμάτια των τριών νικητών θα κατασκευαστούν και θα παρουσιαστούν σε ειδική έκθεση στο πλαίσιο του διαγωνισμού στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα μεταξύ 23 Νοεμβρίου – 11 Δεκεμβρίου 2016. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν σε μορφή πινακίδων όλες οι υπόλοιπες συμμετοχές.

H ALUMIL βρίσκεται και πάλι κοντά σε μία εκδήλωση με πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλους όσους ενδιαφέρονται για την εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button