ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Συστήματα αλουμινίου ALUMINCO στον ιππόδρομο Waregem στο Βέλγιο

Ο ιππόδρομος Waregem είναι ο πιο γνωστός στο Βέλγιο. Διάσημος όχι μόνο για τους αγώνες που διεξάγονται εκεί και αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων θεατών αλλά και για την ιδιαιτερότητά του, αφού η ροή που ακολουθούν τα άλογα είναι αυτή του ρολογιού, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ιππόδρομους όπου η ροή είναι αντίθετη. Επίσης, διαθέτει μια εξαιρετικά απαλή και στρωτή διαδρομή, γεγονός που συντελεί στην επίτευξη εξαιρετικών χρόνων.

26-08-2016-wk-8

Για το κτήριο του ιπποδρόμου, το οποίο φιλοξενεί εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα, χρησιμοποιήθηκαν συστήματα αλουμινίου ALUMINCO Crystal Line, Type L. Η καλαίσθητη σειρά Crystalline συνδυάζει με ένα τρόπο μινιμαλιστικό το γυαλί με το αλουμίνιο και χρησιμοποιείται σε κτήρια ιδιαίτερα μοντέρνας αισθητικής, που πληρούν ταυτοχρόνως υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας. Ο ιππόδρομος Waregem είναι έργο της εταιρείας Willy Naessens και του αρχιτεκτονικού γραφείου Goedefroo + Goedefroo.

img_0161

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.