ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η AkzoNobel υποστηρικτής στην εκδήλωση “30 χρόνια Κτίριο”

akzo-ktirio

Η AkzoNobel πούδρες βαφής, διαχρονικός υποστηρικτής των καινοτόμων πρωτοβουλιών στο χώρο της Αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα, συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση 30 χρόνια «Κτίριο» που διοργάνωσε το αρχιτεκτονικό περιοδικό ΚΤΙΡΙΟ την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

akzonobelΣτην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έκθεση 200 κτιρίων που έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό «Κτίριο» και κατασκευάστηκαν την περίοδο 1986-2016 ενώ βραβεύτηκαν τα 15 από αυτά που ανέδειξε η ηλεκτρονική ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού.

Ανάμεσα στα κτίρια που παρουσιάστηκαν βρίσκονται πολλές δημιουργίες μεγάλων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων στις οποίες η AkzoNobel περήφανη συμμετείχε με προϊόντα υπερανθεκτικής τεχνολογίας Interpon D2525 των διάσημων συλλογών Futura, Anodic και Structura.

Για περισσότερα αναφορικά με τις διάσημες αρχιτεκτονικές μας συλλογές μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-8160164 ή μέσω mail στο powder@akzonobel.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.