ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

BOSTIK: Η τέχνη στην τοποθέτηση κουφωμάτων

Η BOSTIK αναπτύσσει έξυπνες λύσεις συγκολλήσεων και στεγανοποιήσεων για περισσότερα από 130 χρόνια, οι οποίες είναι λειτουργικές και αποτελεσματικές για να διευκολύνουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών.

Η Den Braven ειδικεύεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας πιστοποιημένων σφραγιστικών – συγκολλητικών υλικών, αφρών πολυουρεθάνης, τεχνικών σπρέι και συναφών προϊόντων. Είναι ηγέτιδα δύναμη στον χώρο της και δραστηριοποιείται με διάφορα εμπορικά σήματα, εξάγοντας σε πάνω από 100 χώρες.

Με την ένταξή της στον κολοσσό BOSTIK δημιουργήθηκε ένας παγκόσμιος ηγέτης στα σφραγιστικά, συγκολλητικά και χημικά προϊόντα. Η Den  Braven Ελλάδας ιδρύθηκε το 1994 ως θυγατρική του γκρουπ, ενώ το 2018 μετονομάστηκε σε BOSTIK ΕΛΛΑΣ, έχοντας ήδη εδραιωθεί στην εγχώρια αγορά και ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Προτεινόμενες λύσεις της BOSTIK για την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου

Η BOSTIK αναπτύσσει έξυπνες λύσεις συγκολλήσεων και στεγανοποιήσεων για περισσότερα από 130 χρόνια, οι οποίες είναι λειτουργικές και αποτελεσματικές για να διευκολύνουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών. Λύσεις που κάνουν πολύ περισσότερα από το να συγκολλούν υλικά.

Οι άνθρωποι στης BOSTIK κατανοούν απόλυτα τις ανάγκες του εφαρμοστή και του επαγγελματία, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις που πηγάζουν από την κορυφαία τεχνολογία της εταιρείας. Σε μία εταιρική σχέση είναι σημαντικό να επωφελούνται όλα τα μέρη και αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία της BOSTIK, στοχεύοντας στο να εξασφαλίσει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους συνεργάτες της έναντι του ανταγωνισμού.

BOSTIK Academy

Σε ένα χώρο 350 τ.μ. οι άνθρωποι της BOSTIK μοιράζονται τη γνώση τους και την εμπειρία τους, με προσαρμοσμένες  εκπαιδεύσεις στους διανομείς, τα καταστήματα, τους εφαρμοστές, σε μηχανικούς, αρχιτέκτονες και όλους όσους χρησιμοποιούν τα προϊόντα της για δημιουργήσουν έξυπνες λύσεις στα κατασκευαστικά τους έργα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.