ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Elval Colour: Δίνει χρώμα και υφή στο όραμα κάθε αρχιτέκτονα

Η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών της Elval Colour είναι δίπλα στον πελάτη, ώστε να βρει και να εφαρμόσει την καλύτερη επιλογή χρώματος για το κτήριο

Η γκάμα των προϊόντων της Elval Colour προσφέρεται σε μια μεγάλη ποικιλία βασικών χρωμάτων και με δυνατότητα παραγγελίας εξατομικευμένων, κατά περίπτωση, αποχρώσεων. Κατά την παραγωγική διαδικασία βαφής κάθε ρόλου αλουμίνιου στις εξειδικευμένες γραμμές βαφής, καλύπτονται οι πολυποίκιλες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών, εφαρμόζονται τεχνολογίες αιχμής (υγρή βαφή) δίνοντας εξαιρετική εμφάνιση αλλά και αυξημένη αντίσταση σε ακραίες καιρικές συνθήκες, μολυσμένα περιβάλλοντα και συνθήκες με αυξημένη υπεριώδη ακτινοβολία.

Με 40 χρόνια εμπειρία, πρωτοπόρος στη διαδικασία βαφής, η Elval Colour αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη στην κατασκευή των έργων σας.

Η εταιρεία διαθέτει στις εγκαταστάσεις της εργαστήριο με τη δυνατότητα να δημιουργεί αποχρώσεις κατά παραγγελία καθώς και αποχρώσεις που δεν είναι διαθέσιμες σήμερα. Αυτό μεταφράζεται σε βαφές που ταιριάζουν στην αισθητική και τις απαιτήσεις ανθεκτικότητας κάθε έργου, ικανοποιώντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Ολοκληρωμένη σειρά λειτουργικών επιστρώσεων

Η Elval Colour προσφέρει υψηλής ποιότητας συστήματα επίστρωσης, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών, και με ειδικές λειτουργικές απαιτήσεις, όπως συστήματα επίστρωσης με ιδιότητες anti-graffiti και εύκολο τρόπο καθαρισμού, βασισμένα στην νανοτεχνολογία, που συμβάλουν σε κάθε αρχιτεκτονικό όραμα.

Τα χρωματολόγια

  • Standard Colour Guide: Ολοκληρωμένη σειρά βασικών χρωμάτων
  • Textured Colour Guide: Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων με ειδική υφή:
    • Τα TX Coatings είναι ειδικά σχεδιασμένα να επιτρέπουν τη χρήση της επιφανείας αλουμίνιου ως υποκατάστατο στα κεραμικά
    • Τα TR Coatings αποτελούν τη φυσική-γήινη σειρά χρωμάτων της Elval Colour.
  • Premium Metallic Colour Guide: Μεταλλικά και dual (χαμαιλέοντες) χρώματα, που αλλάζουν απόχρωση ανάλογα με τη γωνία παρατήρησης.

Φιλικά προς το περιβάλλον

Η βαφή ρόλου είναι η πιο φιλική προς το περιβάλλον, αφού ελαχιστοποιεί περιβαλλοντικά προβλήματα, όπως τις εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων, τη χρήση χημικών, νερού, ενέργειας και αποβλήτων. Το νερό που χρησιμοποιείται στην παραγωγή επαναχρησιμοποιείται πλήρως, ώστε να μην υπάρχει σπατάλη. Τέλος, οι βαφές της Elval Colour παράγονται χωρίς βαρέα μέταλλα ή επικίνδυνους διαλύτες. Συμμορφώνονται με της οδηγίες REACH 1907/2006/EU και RoHs 2002/95/EU καθώς και με όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τα πρότυπα ποιότητας DIN, ASTM, BS, EN, ISO, ECCA.

Αξιόπιστος Εταίρος

Η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών της Elval Colour είναι δίπλα στον πελάτη, ώστε να βρει και να εφαρμόσει την καλύτερη επιλογή χρώματος για το κτήριο. Το κόστος, η ποιότητα, η αισθητική αλλά και η ταχύτητα στην παράδοση θα βελτιστοποιηθούν με στόχο να μεγιστοποιηθεί η απόδοση, η αντίσταση στις καιρικές συνθήκες αλλά και η αισθητική των έργων. Η Elval Colour είναι μέλος της European Coil Coating Association (ECCA) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου, και έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001-2008, ISO 14001-2004, OHSAS 18001.

Πηγή: Περιοδικό “Aluminium Magazine” τεύχος Δεκέμβριος 2016 (δείτε όλο το άρθρο)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.