ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELECTROVAM: Βραβείο για το Σχέδιο εκκένωσης εγκαταστάσεων στα HEALTH & SAFETY awards

Η Εlectrovam πήρε το Χάλκινο Βραβείο στη κατηγορία εκκένωση εγκαταστάσεων στα φετινά HEALTH & SAFETY awards 2023.

Η Electrovam δίνει τεράστια σημασία στην Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων της. Για τον λόγο αυτό σχεδίασε και εκπόνησε ένα αναλυτικό Σχέδιο εκκένωσης και εκτάκτου ανάγκης των εγκαταστάσεών της σε περίπτωση κινδύνου.

Πραγματοποιήθηκαν ειδικές εκπαιδεύσεις στο προσωπικό και η ποιότητα του Σχεδίου και η υλοποίησή του βραβεύθηκαν στα HEALTH & SAFETY awards 2023. Έτσι μαζί με τα Ελληνικά πετρέλαια, την Attica Group, τη ΔΕΗ, η Εlectrovam πήρε το Χάλκινο Βραβείο στη κατηγορία εκκένωση εγκαταστάσεων.

Οι άνθρωπο της Electrovam είναι πολύ περήφανοι για την αναγνώριση και την επιβράβευση των προσπαθειών τους που αφορούν στην τήρηση των προτύπων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Η μεγάλη αυτή επιτυχία οφείλεται κατά κύριο λόγο στην Ομάδα Έκτακτης Ανάγκης, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς και σε όλο το προσωπικό της εταιρείας.

Στην Electrovam, η συνεχής εκπαίδευση και η βελτιστοποίηση των συνθηκών εργασίας αποτελούν πάγια πολιτική και δέσμευση για το μέλλον. Η δυναμική εταιρεία στον χώρο της επιφανειακής επεξεργασίας αλουμινίου ευχαρίστησε θερμά την Ε.Ξ.Υ.Π.Π. “Σαμαράς και Συνεργάτες ΕΠΕ” για τη συνεργασία και την προσφορά της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.