ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Αδιάρρηκτοι κύλινδροι Proton από την DOMUS

domus-proton
Οι αδιάρρηκτοι κύλινδροι Proton της DOMUS είναι κατάλληλοι για όλες τις χωνευτές κλειδαριές. Το φινίρισμα τους είναι ειδικά επεξεργασμένο σε ορείχαλκο ή νίκελ. Βγαίνουν σε δύο διαστάσεις, 60 και 75 χιλ, και η ποιότητα του κλειδιού είναι silver-nickel.

Διαθέτουν εννέα πίρους συνδυασμού και ενίσχυση από ατσάλι, που τους καθιστά πρακτικά αδιάρρηκτους από τρυπάνι, ενώ για την τοποθέτηση και την εξαγωγή των κυλίνδρων απαιτείται το κλειδί (το παρλετόν είναι περιστραμένο κατά 15ο). Έχουν συνολικά πέντε κλειδιά με βούλες, που παρέχουν εκατομμύρια διαφορετικούς συνδυασμούς, και στη συσκευασία τους περιέχουν ειδική κάρτα κατόχου για ασφάλεια στην αναπαραγωγή κλειδιών.

Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, μια ομάδα κυλίνδρων Proton μπορεί να ανοίγει με το ίδιο κλειδί.

Το διπλής όψεως nickel silver κλειδί του αδιάρρηκτου κυλίνδρου Proton με το μοναδικό του σχήμα προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής και εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία. Επίσης, στη συσκευασία περιέχεται κάρτα κατόχου, που προστατεύει τον κάτοχο του προϊόντος από το ενδεχόμενο της αναπαραγωγής κλειδιών χωρίς την έγκρισή του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.