ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για ξενοδοχειακές μονάδες

Με ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις καφεστίασης, η Εtem έδωσε και φέτος το «παρών» στη Horeca, μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου, που πραγματοποιήθηκε για 12η φορά! Συνολικά 125.000 επαγγελματίες, ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων, αρχιτέκτονες και κατασκευαστές από 48.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης επισκέφθηκαν τη Horeca 2017.

Η Etem συμμετείχε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και παρουσίασε μεταξύ άλλων, τρία αποκλειστικά συστήματα αλουμινίου ειδικά σχεδιασμένα για το κοινό αυτό:

  • Το σύστημα Etem Ε39 φυσαρμόνικα, μία ειδική λύση για κοινόχρηστους χώρους ξενοδοχείων καθώς και χώρους εστίασης, η οποία στεγανώνει πολύ μεγάλα ανοίγματα από αέρα και νερό, διατηρεί τον χώρο στη σωστή θερμοκρασία και συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους. Με χωνευτό οδηγό στο πάτωμα για εύκολη προσπέλαση χωρίς «σκαλοπατάκι».
  • Το συρόμενο επάλληλο σύστημα Etem Ε50 Hotel Type, ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων ιδίως σε αστικά κέντρα χάρη στην  πολύ υψηλή ηχομείωση που πετυχαίνει, καθώς και τις υψηλές αποδόσεις σε θερμομόνωση και στεγανότητα, με το φύλο να σφραγίζει σε λάστιχα. Σοφιστικέ design για τους λάτρεις της υψηλής αισθητικής, με λιτές γραμμές και περισσότερο φως, καθώς μόνο το ένα φύλο κινείται. Με μειωμένο κόστος πρώτης εγκατάστασης και ελάχιστες απαιτήσεις σε service.
  • Το Etem Ε66 Πέργκολα, ένα σύστημα σκίασης αλουμινίου με μεγάλη γκάμα διαστάσεων, σχεδίων, χρωμάτων και δυνατότητα απομίμησης ξύλου. Σε αντίθεση με τις ξύλινες κατασκευές, η Etem Ε66 Πέργκολα κατασκευάζεται και τοποθετείται πολύ πιο εύκολα και με μηδενικές ανάγκες για συντήρηση, καταλήγει να έχει συνολικά πολύ μικρότερο κόστος από τις ξύλινες.

Τέλος, η Etem στο πλαίσιο  της Horeca διένειμε κατάλογο και  αναμνηστικά δώρα σε περισσότερους από 1.600 επισκέπτες, ενώ υποστήριξε την παρουσία της με ηλεκτρονική επικοινωνία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.