ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. στην έκθεση MADE EXPO στο Μιλάνο από 8-11 Μαρτίου

Η MADE EXPO, η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου κουφωμάτων (μηχανήματα, κουφώματα, εξαρτήματα, αυτοματισμοί) και ότι άλλο αφορά τον κλάδο του αλουμίνιου, γίνεται φέτος στο Μιλάνο από 8-11 Μαρτίου. Είναι μία σημαντική για τον χώρο των κουφωμάτων έκθεση που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στο Μιλάνο, συγκεντρώνοντας πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από όλο τον κόσμο, αλλά και από την Ελλάδα.

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ θα είναι και φέτος εκεί, στο περίπτερο της EMMEGI, για να ενημερώσει τους Έλληνες επισκέπτες για τα νέα μοντέλα μηχανημάτων και τις καινοτομίες τους.

Επισκεφθείτε την MADE EXPO 2017 για να ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογικές εξελίξεις που τρέχουν στον κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.