ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η EXALCO στη MADE EXPO 2017 με τις σειρές ORAMA και PREMIUM DOORS

Η βιομηχανία αλουμινίου EXALCO συμμετείχε με τα νέα προηγμένα συστήματά της ORAMA MINIMAL FRAME και PREMIUM DOORS στη MADE EXPO 2017, η οποία έλαβε χώρα στο Μιλάνο το διάστημα από 8/3 έως 11/3.

H MADE EXPO είναι μια διεθνής έκθεση αρχιτεκτονικής, παραγωγής και προώθησης δομικών υλικών, η οποία πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο του Μιλάνου, προσελκύοντας επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, αρχιτέκτονες , μηχανικούς και σχεδιαστές από την Ιταλία και τη διεθνή αγορά.

Η EXALCO εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με το minimal περίπτερό της, παρουσιάζοντας καινοτόμα συστήματα υψηλής τεχνολογίας με άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.