ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

GS ΑΒΕΕ: Πιστοποίηση με τα αναβαθμισμένα πρότυπα ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015

Η βιομηχανία παραγωγής αντικωνωπικών συστημάτων GS ΑΒΕΕ προχώρησε πρόσφατα σε αναβάθμιση του διεθνώς αναγνωρισμένου συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001, το οποίο εφαρμόζει επιτυχημένα από το 2007. Στη νέα έκδοση, ο οργανισμός ISO επιχειρεί μια νέα αλλαγή στη φιλοσοφία του προτύπου (ISO 9001:2015), διατηρώντας πάντα τον προσανατολισμό του στις οκτώ βασικές αρχές της ποιότητας και τη θεμελιώδη προσέγγιση για τη διαχείριση ποιότητας: «Σχεδιάζω – Ενεργώ – Ελέγχω – Βελτιώνω».

Κατόπιν ελέγχου στις εγκαταστάσεις της στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, από τον καταξιωμένο οργανισμό πιστοποίησης TUV HELLAS, η GS διαθέτει πλέον πιστοποίηση βάσει του νέου προτύπου ISO 9001:2015.

Επιπλέον, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα για πρόληψη, συμμόρφωση και διαρκή βελτίωση της περιβαλλοντικής της επίδοσης, ελέγχθηκε και πιστοποιήθηκε για πρώτη φορά για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001, όντας η μοναδική εταιρεία συστημάτων σήτας στην Ελλάδα με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.

Η πιστοποίηση βάσει του προτύπου ISO 14001:2015 έρχεται να συμπληρώσει την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, στην οποία προχώρησε η GS στα τέλη του 2016 και αφορά την ένταξή της στο σύστημα συλλογικής εναλλακτικής διαχείρισης χρησιμοποιημένων συσκευασιών και μη επικινδύνων αποβλήτων, στο οποίο συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες βιομηχανίας και εμπορίου της Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.