ΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Special Effects Collection της Inver-Valspar: Εμπνευσμένη από τον κόσμο που μας περιβάλλει

Η InverValspar με υπερηφάνεια παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Special Effects, με χρώματα τα οποία εκφράζουν εικόνες που αποτυπώνουν τον κόσμο που μας περιβάλλει. Οι μοναδικές τους αποχρώσεις, σχεδιασμένες να ξεχωρίζουν, βοηθούν τους αρχιτέκτονες να φανταστούν, να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν εντυπωσιακά έργα.

Η σειρά αποτελείται από πολυεστερικές πούδρες, λείες και σαγρέ, ειδικά σχεδιασμένες για απαιτητικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές, που ικανοποιούν τα αυστηρότερα πρότυπα, παρέχοντας κορυφαία αισθητική και μακροχρόνια αντοχή. Περιλαμβάνει 49 μοναδικά εφέ, τα περισσότερα πολυδιάστατα bonded μεταλλικά χρώματα με συναρπαστική λάμψη, καθώς και ξεχωριστές αποχρώσεις με εκλεπτυσμένο φινίρισμα, που προσδίδουν υψηλό επίπεδο αισθητικής.

Οι αρχιτεκτονικές πούδρες της συλλογής, στην πλειοψηφία τους υπερανθεκτικές, προσφέρουν εξαιρετική αντοχή και σταθερότητα των αποχρώσεων στις καιρικές συνθήκες και πληρούν τις προδιαγραφές των οργανισμών πιστοποίησης Qualicoat Class 1 & 2 και GSB Standard & Master.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.