ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΔΟΥΚΑΣ: Επενδύει σταθερά στην ποιοτική εξυπηρέτηση των επαγγελματιών

Ευρεία γκάμα προϊόντων, μεγάλο στοκ και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα ενισχύουν τις σχέσεις εμπιστοσύνης της ΔΟΥΚΑΣ με τους πελάτες της.

Η εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ επενδύει στην προστιθέμενη αξία των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει στον επαγγελματία, δίνοντας έμφαση στην εξυπηρέτηση, πριν και μετά την πώληση, με:

  • Ταχύτητα εκτέλεσης και παράδοσης door to door εμπορευμάτων, προς τους πελάτες, με ιδιόκτητα φορτηγά σε 14 νομούς και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω συνεργαζόμενων πρακτορείων.
  • Νέο υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο.
  • Αποθήκες συνολικής έκτασης 25.000 τ.μ. με μεγάλο στοκ για την άμεση διάθεση των προϊόντων.

H ευρεία γκάμα προϊόντων, το μεγάλο στοκ, η άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα, οι γρήγοροι χρόνοι παράδοσης, είναι αυτά που ενισχύουν τις σχέσεις εμπιστοσύνης της ΔΟΥΚΑΣ με τους πελάτες της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.