ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Επίσκεψη και ξενάγηση μελών της ΕΝΚΑΣ στις εγκαταστάσεις της EUROPA  

Μετά από πρόσκληση της Europa Profil Αλουμίνιο, μέλη του Σωματείου Κατασκευαστών της Νίκαιας ΕΝΚΑΣ επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της  εταιρίας στη  Βοιωτία, σε συνέχεια του προγράμματος επισκέψεων σε εταιρείες με σκοπό την βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων του ευρύτερου κλάδου. Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν διεξοδικά  αρκετά θέματα και προβλήματα καθημερινότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στις διαχωριστικές γραμμές ως προς τον ρόλο του καθενός στον κλάδο και τον αλληλοσεβασμό που πρέπει να αποδεικνύεται έμπρακτα.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, πραγματοποιήθηκε ένα συνοπτικό αλλά πολύ περιεκτικό σεμινάριο πωλήσεων από τον υπεύθυνο Marketing της Europa κ. Χρήστο Λουκά και στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των νέων αρχιτεκτονικών συστημάτων της εταιρείας καθώς και άλλων προϊόντων.

Μετά το πέρας της παρουσίασης ακολούθησε ξενάγηση από τους υπεύθυνους της βιομηχανικής μονάδας, σε όλα τα τμήματα της παραγωγής.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έδειξαν οι κατασκευαστές κατά την επίσκεψη στο ειδικό θάλαμο δοκιμών που διαθέτει η εταιρία, όπου έγινε επίδειξη δοκιμής κουφωμάτων αλουμινίου στην ανεμοπίεση και την υδατοστεγανότητα .

Στο τέλος της επίσκεψης παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν των μελών της ΕΝΚΑΣ, κατά την διάρκεια του οποίου σε ένα χαλαρό περιβάλλον όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία για επίκαιρες και εποικοδομητικές συζητήσεις.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΚΑΣ, ευχαριστούν θερμά την Διοίκηση και τα στελέχη της  ΕUROPA.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.