ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Εγκαινιάσθηκε το νέο εντυπωσιακό Showroom της ALUMIL στο Βελιγράδι

Στις 20 Απριλίου εγκαινιάστηκε το νέο showroom της ALUMIL στο Βελιγράδι, ένας εντυπωσιακός εκθεσιακός χώρος σε κεντρικό σημείο της πόλης, το οποίο ήδη από την ημέρα των εγκαινίων υποδέχθηκε πάνω από 400 επισκέπτες, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Στο νέο εκθετήριο της ALUMIL, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να εξετάσουν πάνω από 50 μοναδικά εκθέματα.

Εξαιρετικά συρόμενα και ανοιγόμενα παράθυρα, υπερσύγχρονα υαλοπετάσματα, εντυπωσιακές πόρτες εισόδου ή εσωτερικές πόρτες της INTERNO Doors, όλα συγκεντρωμένα σε ένα μοντέρνο χώρο με έξυπνη διαρρύθμιση, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκουν γρήγορα και εύκολα τη λύση που χρειάζονται για το έργο που έχουν αναλάβει ή την ιδιωτική τους κατοικία.

Το showroom της ALUMIL αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, του είδους του στη Σερβία και είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης κατασκευαστών, αρχιτεκτόνων καθώς και ιδιωτών, οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση ποιοτικών και αξιόπιστων λύσεων για τη σύγχρονη κατοικία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button