ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Akzo: Νέες πούδρες Interpon D2015 Precis, το απόλυτο matt φινίρισμα!

Οι ultra matt μεταλλικές επιφάνειες ήταν ανέκαθεν επιθυμία πολλών σχεδιαστών. Η AkzoNobel πούδρες βαφής, απαντώντας στην ανάγκη των σχεδιαστών για έντονο ματ εφέ, ανέπτυξε πρώτη την συλλογή αρχιτεκτονικών πουδρών Interpon D2015 Precis σε ultra matt γυαλάδα. Βασίζονται σε νέα τεχνολογία αιχμής που αναπτύχθηκε στο κέντρο ερευνών πολυμερών της AkzoNobel στην Αγγλία, και οδήγησε στην δημιουργία των πρώτων υπερανθεκτικών πουδρών αντοχής Class 2 με γυαλάδα 10-15G (ένα συμβατικό matt είναι συνήθως 25-30G).

Η πολύ χαμηλή αντανάκλαση των συγκεκριμένων χρωμάτων δίνει έμφαση στην πυκνότητα και την ένταση του χρώματος, που διακρίνεται ακόμα και από μεγάλη απόσταση. Παράλληλα, σε κοντινή επαφή, οι ultra matt επιφάνειες είναι απαλές στο άγγιγμα και δίνουν την αίσθηση του βελούδου.

Αυτή, η νέα τεχνολογία είναι διαθέσιμη σε μία γκάμα μεταλλικών αποχρώσεων που προσδίδουν ιδιαίτερη αξία στα βαμμένα προϊόντα και πρωτοποριακή όψη που δεν υπήρχε έως τώρα σε πούδρες βαφής, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην αισθητική και την αλληλεπίδραση του φωτός με τις βαμμένες επιφάνειες.

Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις AAMA 2604, BS EN 12206 “αυξημένη αντοχή” και με πιστοποίηση Qualicoat Class 2 & GSB Master, τα χρώματα Interpon D2015 Precis είναι σχεδιασμένα για να διατηρήσουν την αρχική τους εμφάνιση για πολλά χρόνια (τα μοναδικά χρώματα με αποδεδειγμένη αντοχή 25 χρόνων).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα προδιαγραφών της AkzoNobel Coatings SA στο powder@akzonobel.com / sotiria.liakata@akzonobel.com ή επισκεφθείτε το www.interpon.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button