ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Χορηγία της EUROPA στην ημερίδα “ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ” του περιοδικού “ΔΟΜΕΣ”

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συμμετέχει ως χορηγός στην αρχιτεκτονική ημερίδα ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ, που διοργανώνει το περιοδικό ΔΟΜΕΣ στις 27/5/2017, στο Μουσείο Μπενάκη.

Η θεματολογία αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και σε αυτήν την ημερίδα, καθώς η νέα γενιά αρχιτεκτόνων θα παρουσιάσει την αντίληψη της για έργα κλασικών αρχιτεκτόνων του παρελθόντος, που πρωτοστάτησαν στην αρχιτεκτονική δημιουργία, όπως ο Andrea Palladio, o Le Corbusier, o Eduardo Souto de Moura, ο Jean Nouvel, ο Γιάννης Λιάπης, κ.ά., προσφέροντας έργα διαχρονικά στο πέρασμα των αιώνων.

Συνολικά, 45 αρχιτέκτονες, ηλικίας κάτω των 45 ετών, παρουσιάζουν τα έργα αυτά, που ανήκουν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, αρχιτεκτονικές τάσεις, χρήσεις και τεχνοτροπίες. Πρόκειται για έργα που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για δικά τους έργα και προέρχονται από την Ασία, την Ευρώπη, την Αμερική έως το ουτοπικό.

Οι πληροφορίες που θα παρουσιαστούν στην ημερίδα θα αποτελέσουν εξίσου γνώση για νέους αρχιτέκτονες και πηγή έμπνευσης, ενδεχομένως, για μελλοντικά έργα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.