ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Χορηγία της EUROPA στην ημερίδα “ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ” του περιοδικού “ΔΟΜΕΣ”

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συμμετέχει ως χορηγός στην αρχιτεκτονική ημερίδα ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ, που διοργανώνει το περιοδικό ΔΟΜΕΣ στις 27/5/2017, στο Μουσείο Μπενάκη.

Η θεματολογία αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και σε αυτήν την ημερίδα, καθώς η νέα γενιά αρχιτεκτόνων θα παρουσιάσει την αντίληψη της για έργα κλασικών αρχιτεκτόνων του παρελθόντος, που πρωτοστάτησαν στην αρχιτεκτονική δημιουργία, όπως ο Andrea Palladio, o Le Corbusier, o Eduardo Souto de Moura, ο Jean Nouvel, ο Γιάννης Λιάπης, κ.ά., προσφέροντας έργα διαχρονικά στο πέρασμα των αιώνων.

Συνολικά, 45 αρχιτέκτονες, ηλικίας κάτω των 45 ετών, παρουσιάζουν τα έργα αυτά, που ανήκουν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, αρχιτεκτονικές τάσεις, χρήσεις και τεχνοτροπίες. Πρόκειται για έργα που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για δικά τους έργα και προέρχονται από την Ασία, την Ευρώπη, την Αμερική έως το ουτοπικό.

Οι πληροφορίες που θα παρουσιαστούν στην ημερίδα θα αποτελέσουν εξίσου γνώση για νέους αρχιτέκτονες και πηγή έμπνευσης, ενδεχομένως, για μελλοντικά έργα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button