ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Η ΕΤΕΜ υπερήφανος χορηγός της ημερίδας ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ του περιοδικού ΔΟΜΕΣ

Η βιομηχανία αλουμινίου ΕΤΕΜ ενημερώνει πως θα έχει την τιμή να συμμετάσχει χορηγικά στη φετινή επιστημονική ημερίδα ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ, που διοργανώνεται επί τέσσερα συναπτά έτη από το αρχιτεκτονικό περιοδικό ΔΟΜΕΣ και η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου στο Μουσείο Μπενάκη. Το περιοδικό ολοκληρώνει έτσι τον πρώτο κύκλο των ημερίδων ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ, που εστιάζουν στον τρόπο πρόσληψης από τη νέα γενιά ελλήνων αρχιτεκτόνων των έργων μεγάλων αρχιτεκτόνων, όπως του Andrea Palladio, του Le Corbusier, του Eduardo Souto de Moura, του Jean Nouvel και του Γιάννη Λιάπη.

Πιο συγκεκριμένα, 45 έλληνες αρχιτέκτονες, ηλικίας κάτω των 45 ετών, θα παρουσιάσουν έργα από όλο τον κόσμο, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και αφετηρία δικής τους δημιουργίας. Τα έργα προέρχονται από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία έως το ουτοπικό. Καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, όπως κτήρια γραφείων, κατοικίες, περίπτερα, εκκλησίες, σχολεία, λουτρά, εκθεσιακούς χώρους και πάρκα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.