ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα
Trending

ELVIAL: Καλωσορίζει τα EPDs στα προϊόντα της

Οι οικογένειες των αρχιτεκτονικών συστημάτων ICONIC, ESSENCE και ELVIAL διαθέτουν πλέον Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (EPD).

Η ELVIAL, δίνοντας όλο και μεγαλύτερη βαρύτητα στην εξέχουσα σημασία των βιώσιμων πρακτικών στον κλάδο των συστημάτων αλουμινίου, ανακοινώνει την πιστοποίηση μεγάλης γκάμας των προϊόντων της με Environmental Product Declarations (EPDs).

Με αυτόν τον τρόπο, δείχνει για ακόμα μία φορά την αφοσίωσή της στη βιωσιμότητα και στη δημιουργία προϊόντων και αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου φιλικών προς το περιβάλλον, ελέγχοντας πλέον με ακρίβεια τον κύκλο ζωής τους σε κάθε στάδιο και παράλληλα προσφέροντας όλη την πληροφόρηση για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων της.

Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, η ELVIAL επιδιώκει να κάνει ακόμα πιο ισχυρή την παρουσία της και να βαδίσει σε νέα μονοπάτια, σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμμετοχή της σε περισσότερα έργα υψηλών προδιαγραφών, τα οποία συμβάλλουν στο μέγιστο στην αειφόρο ανάπτυξη και σε χαμηλό ανθρακικό αποτύπωμα.

Επιπρόσθετα, η απόκτηση των EPDs στα προϊόντα της ενισχύει τις δυνατότητες συμμετοχής σε έργα που στοχεύουν σε πιστοποίηση LEED, μία από τις κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις αειφορίας, η οποία εστιάζει στην πράσινη δόμηση και στην πλαισίωση των ιδανικών συνθηκών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, μέσα στα κτίρια.

Συγκεκριμένα, τα αρχιτεκτονικά συστήματα της ELVIAL που διαθέτουν πλέον Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (EPD) είναι οι οικογένειες των αρχιτεκτονικών συστημάτων ICONIC, ESSENCE και ELVIAL και καλύπτουν ακόμα και τις υψηλότερες απαιτήσεις για ανοιγόμενα, συρόμενα συστήματα και φυσούνα, καθώς επίσης και λύσεις για πόρτες και υαλοπετάσματα.

Η ELVIAL συνεχίζει να επενδύει στην παροχή τεχνολογικά καινοτόμων αρχιτεκτονικών συστημάτων κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής, με βασικό άξονα της στρατηγικής της την εναρμόνιση με τη βιωσιμότητα και τα ESG κριτήρια. Οι ενέργειες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον θα αποτελούν πάντα κύριο κομμάτι της δραστηριότητάς της, με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στο μεταβαλλόμενο τοπίο του κλάδου της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.