ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

VIOMAL: Σύστημα κάθετης κίνησης με ίσιο πανί APOLLO 42mm

Το σύστημα σήτας APOLLO 42mm προσφέρει εύκολη τοποθέτηση, καθώς και αθόρυβη και αξιόπιστη λειτουργία!

Το σύστημα σήτας κάθετης κίνησης APOLLO 42mm της VIOMAL διαθέτει ίσιο πανί μεγάλης αντοχής και είναι κατάλληλο για πόρτες και παράθυρα.

Πλεονεκτήματα

  • Καπάκι σήτας 42 χιλ. για άνετη λειτουργία.
  • Τηλεσκοπικές τάπες.
  • Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
  • Αθόρυβη και αξιόπιστη λειτουργία.

Εξαρτήματα

  • Τηλεσκοπική τάπα που επιτρέπει μικρότερη κοπή της σήτας έως και 10 χιλ. από το άνοιγμα, σε περίπτωση λάθος κοπής ή παράγωνου ανοίγματος, για κάλυψη οποιασδήποτε ατέλειας.
  • Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει τη δυνατότητα να τοποθετείται δεξιά και αριστερά στο άνοιγμα και έπειτα να κουμπώνει το καπάκι της σήτας επάνω της χωρίς να χρειάζεται δεύτερο άτομο κατά την τοποθέτηση. Η ίδια λειτουργία πραγματοποιείται και αντίστροφα, όταν η σήτα χρήζει επισκευής και δίνει τη λύση εύκολης απεγκατάστασης.
  • Οι εσωτερικές πλαστικές τάπες εφαρμόζουν τέλεια σε 4 σημεία στο κουτί της σήτας με αποτέλεσμα να διατηρείται πάντα το επιθυμητό άνοιγμα των 22 χιλ. και να αποφεύγεται το κλείσιμο το κουτιού, προκαλώντας δυσλειτουργία στο σύστημα. Επίσης, προσφέρουν τη δυνατότητα βιδώματος της επάνω τάπας στο κουτί για ακόμα ασφαλέστερο κούμπωμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.