ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

«Selections»: Το νέο εντυπωσιακό βιβλίο έργων από την ALUMINCO

Για ακόμα μία φορά η ALUMINCO, σκεπτόμενη έξω από τα καθιερωμένα, τολμά και με υπερηφάνεια παρουσιάζει το συλλεκτικό της workbook, με τίτλο «Selections». Με στόχο την προβολή των κυριοτέρων έργων της και της προστιθέμενης αξίας τους, προχώρησε στην έκδοση ενός μοναδικού εντύπου, που προβάλλει υψηλού επιπέδου διεθνείς και όχι μόνο προϊοντικές εφαρμογές.

Ο στόχος διττός, αφενός να καταγραφούν και να αναδειχθούν τα σημαντικότερα έργα που αποτελούν τον «καθρέπτη» της ALUMINCO, αφετέρου να δημιουργηθεί ένα ακόμα εργαλείο που θα αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για ακόμη υψηλότερους στόχους.

Το παρθενικό και συλλεκτικό «Selections» της ALUMINCO εκφράζει απόλυτα το εμβληματικό απόφθεγμά της «Creativity in Progress» και αποτελεί μόνο την αρχή ενός σπουδαίου κύκλου συλλεκτικών βιβλίων έργων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.