ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Διοργάνωση σεμιναρίων για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών

Η βιομηχανία αλουμινίου EXALCO, σε συνεργασία με τον όμιλο εταιρειών ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ, πραγματοποίησε πρόσφατα στην πόλη της Χαλκίδας, επαγγελματικό σεμινάριο νέων τεχνολογιών με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση χωρίς συμβιβασμούς: Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ΕXALCO και συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης CARBOTECHNIK», με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών κατασκευαστών για τα νέα προϊόντα και τις νέες δραστηριότητες των δύο εταιρειών. Σε αυτήν την άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση πλήθος παρευρισκομένων ενημερώθηκαν τόσο για τεχνικά όσο και εταιρικά θέματα, καθώς επίσης για τη συνεχή θετική πορεία των δύο επιχειρήσεων στον κλάδο του αλουμινίου.

Στο πλαίσιο των κοινών ενημερωτικών σεμιναρίων που διοργανώνονται, παρουσιάζονται οι στόχοι και η συνεχής ανάπτυξη της EXALCO, ενώ ειδικότερα στη συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε παρουσίαση της εταιρείας διέλασης από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό της Αθανάσιο Τσιάρα. Ακολούθησε εταιρική παρουσίαση της Kgreen από το διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας Κωνσταντίνο Μωραΐτη και παρουσιάστηκαν τα συστήματα αλουμινίου EXALCO από το διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης Γρηγόρη Κωνσταντόπουλο.

Οι προδιαγραφές κουφωμάτων αλουμινίου στην ενεργειακή αναβάθμιση αναπτύχθηκαν από το μηχανολόγο-μηχανικό της ΕXALCO Παναγιώτη Κλησιάρη και τέλος συζητήθηκαν τα σύνθετα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης CARBOTECHNIK από τον πολιτικό μηχανικό και διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης της KGreen Νεκτάριο Κριμάτογλου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δειγματιστούν και να εξετάσουν τα νέα προϊόντα της εταιρείας, καθώς και να λύσουν τυχόν απορίες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην εργασία τους. Η EXALCO συνεχίζει τη διοργάνωση σεμιναρίων και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button