ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΔΟΥΚΑΣ: Υψηλού επιπέδου Τεχνική Υποστήριξη στους συνεργάτες της!

Η δυναμική εμπορική εταιρεία επενδύει στην προσφορά αναβαθμισμένης εμπειρίας εξυπηρέτησης στους συνεργάτες της στο άκρως σημαντικό πεδίο της Τεχνικής Υποστήριξης.

Στόχος της ΔΟΥΚΑΣ είναι να επιλέγεται από συνεργάτες που προσδοκούν, ότι η εταιρεία με τις προτάσεις της , θα καλύψει επιτυχώς τις τεχνικές εφαρμογές και ανάγκες τους. Για αυτό το λόγο έχει επενδύσει στο να προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στους συνεργάτες της και στο πεδίο της Τεχνικής Υποστήριξης. Συγκεκριμένα:

  • Διαφορετικές ομάδες στελεχών τεχνικής υποστήριξης για κάθε προϊοντική κατηγορία, πριν και μετά την πώληση όσα χρόνια και αν περάσουν.
  • Για όλα τα προϊόντα (σήτες, ρολά, κάγκελα, εργαλεία, πόρτες κ.τ.λ.) διατίθεται Τμήμα Service, το οποίο αναλαμβάνει να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει (όταν αυτό χρειαστεί) καθένα από αυτά με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
  • Ομάδα τεχνικών πωλήσεων που προσφέρουν υποστήριξη στους συνεργάτες κατασκευαστές αλουμινίου, σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία και με έμπειρους Μηχανικούς, διαφόρων ειδικοτήτων, παρέχοντας αποτελεσματικές, τεχνικές προτάσεις και υπηρεσίες σε έργα.
Έχεις συνεργάτη!

ΔΟΥΚΑΣ
☎ 210 5750057
📧 info@doukas.com.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.