ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τα συστήματα ALUMIL επιλέγει το ιστορικό ξενοδοχείο Century Plaza στο Los Angeles

Tα συστήματα της ALUMIL επιλέχτηκαν για την ανακατασκευή του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Fairmont Century Plaza στην καρδιά του Century City στο Los Angeles, το οποίο προβλέπεται πώς θα ολοκληρωθεί εντός του 2018.

Το εμβληματικό αυτό τοπόσημο του Los Angeles που πρόσφατα αποκτήθηκε από την αλυσίδα ξενοδοχείων Fairmont, βρίσκεται σε μια περιοχή έξι στρεμμάτων μέσα σε μια από τις πιο περίφημες γειτονιές, η οποία περιβάλλεται από πολλά αξιοθαύμαστα και ιστορικά κτίρια. Από το 1966 έχει φιλοξενήσει γενιές διασημοτήτων του Hollywood, ξένους αξιωματούχους και Προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ το Δεκέμβριο του 2013 χαρακτηρίστηκε και ως Ιστορικό – Πολιτιστικό Μνημείο.

Σχεδιασμένο αρχικά από τον Minoru Yamasaki, το Fairmont Century Plaza θα ανακαινιστεί από τις παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονικές εταιρείες Pei Cobb Freed, Gensler και Marmol Radzinger, καθώς και τη διεθνώς αναγνωρισμένη ομάδα σχεδιασμού Yabu Pushelberg.

Συγκεκριμένα, το έργο επικεντρώνεται στην γενική ανακαίνιση του ιστορικού ξενοδοχείου και στην ανακατασκευή των δωματίων του, μετατρέποντάς τα από απλά δωμάτια κανονικών διαστάσεων σε μεγάλες υπερπολυτελείς σουίτες. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τα δωμάτια του ξενοδοχείου θα μειωθούν από 726 σε 394! Ο σκοπός της Fairmont είναι να μετατρέψει το Century Plaza σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, από 4 που είναι σήμερα.

Όλοι αυτοί οι χώροι θα είναι εξοπλισμένοι με το καινοτόμο ανασυρόμενο σύστημα SMARTIA S560, με μία ειδική tailor made λύση η οποία σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου. Ένα ακόμη υπερπολυτελές έργο υψηλότατων προδιαγραφών, στο οποίο τα συστήματα της ALUMIL επιλέγονται ως η ιδανική λύση.

Το SMARTIA S560 επιλέχθηκε ως το πλέον κατάλληλο για την ανακαίνιση των κουφωμάτων του ιστορικού ξενοδοχείου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.