ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Ημέρα αφιερωμένη αποκλειστικά στις Μαμάδες!

Στην καθημερινότητα, οι μαμάδες καλούνται να ανταπεξέλθουν στους πολλαπλούς ρόλους. Ρόλους που απαιτούν αφοσίωση και χρόνο όπως η ανατροφή των παιδιών αλλά και η εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Η ALUMINCO τίμησε το πιο σημαντικό και σπουδαίο πρόσωπο στη ζωή μας, αυτό που μας έφερε στη ζωή, τη μητέρα μας, διοργανώνοντας μια ημέρα αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτές!

Όλες οι εργαζόμενες μαμάδες φορώντας λευκά μπλουζάκια με τη λέξη ΜΑΜΑ, τα οποία συμβολίζουν την αγνότητα της μητρικής αγάπης, βρέθηκαν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας για να γιορτάσουν αυτή τη μέρα. Συζήτησαν για την καθημερινότητά τους αλλά και για το τι πραγματικά σημαίνει να είσαι ΜΑΜΑ!

Η κα. Έφη Καρρά, co-owner της ALUMINCO αλλά και ΜΑΜΑ αυτής, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στην οικογένεια της ALUMINCO, γιορτάζουμε τη μέρα της μητέρας, τιμούμε τις καθημερινές ηρωίδες της ζωής μας και στηρίζουμε καθημερινά τη μητρότητα!»

Η ALUMINCO στέκεται καθημερινά δίπλα στις μητέρες με σεβασμό για τις ανάγκες τους και στηρίζει έμπρακτα αυτόν τον πολύτιμο αλλά και συνάμα δύσκολο ρόλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.