ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Πλήρως ενημερωμένη ιστοσελίδα για το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ του ΥΠΕΝ!

Η πλήρως επικαιροποιημένη ιστοσελίδα της Europa καλύπτει τις ανάγκες του κοινού για ενημέρωση σε καινούργια και παλιά προγράμματα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ».

Η Europa καλύπτει πλήρως την ανάγκη για ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και επάνω στα θέματα των παλαιών, αλλά και των νέων προγραμμάτων «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» του ΥΠΕΝ, με την πλήρως επικαιροποιημένη ιστοσελίδα της.

Η ποιοτική ενεργειακή αναβάθμιση κάθε κτιρίου, περνά από την αλλαγή των παλαιών κουφωμάτων με νέα θερμομονωτικά συστήματα. Σε αυτό το πεδίο η Europa έρχεται για να καλύψει κάθε απορία και ανάγκη.

Η ιστοσελίδα βρίσκεται στον σύνδεσμο και περιλαμβάνει:

  • όλες τις απαραίτητες πληροφορίες κάθε προγράμματος,
  • τους Οδηγούς των Προγραμμάτων και τα αντίστοιχα συνοδευτικά έντυπα,
  • τα βήματα υλοποίησης κάθε προγράμματος,
  • τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν το κάθε πρόγραμμα,
  • τις λύσεις αντικατάστασης της Europa
  • κατασκευαστές αλουμινίου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Παράλληλα περιλαμβάνει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τους κατασκευαστές αλουμινίου, με στόχο την ενημέρωση των κατασκευαστών και των ενεργειακών επιθεωρητών που σχετίζονται άμεσα με την υλοποίηση του προγράμματος!

Τώρα κάθε δικαιούχος μπορεί να μάθει τα πάντα για το πρόγραμμα, να μένει σταθερά ενημερωμένος και να κερδίσει διπλά, επιλέγοντας Europa!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.