ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

FD 4600: Η νέα πρωτοποριακή φυσαρμόνικα για μεγάλα ανοίγματα από την ALUMINCO

fd4600_ef01_hr_72dpi

Το πρωτοποριακό σύστημα FD 4600 της ALUMINCO είναι ιδανικό για ανοίγματα μεγάλου μεγέθους, ενώ προσφέρει επιπλέον το κορυφαίο πλεονέκτημα για γωνιακή κατασκευή χωρίς την ύπαρξη σταθερής κολώνας. Ο γραμμικός λιτός σχεδιασμός του και η στιβαρότητα της fd4600κατασκευής τονίζουν την υψηλή αισθητική και ασφάλεια του συστήματος, ενώ τα εξαρτήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για πτυσσόμενα συστήματα που εξασφαλίζουν την αθόρυβη και ομαλή λειτουργία του συστήματος. Το σύστημα φέρει πολλαπλές επιλογές οδηγών στο δάπεδο, που ανταποκρίνονται εξαιρετικά στις λειτουργικές ανάγκες και ταιριάζουν απόλυτα με όλες τις ανέσεις και αισθητικές απαιτήσεις. Ο ιδιαίτερα χαμηλός οδηγός των 24 χιλ. (ράμπα) καθιστά εύκολη την πρόσβαση από και προς το εσωτερικό ενός κτηρίου από άτομα ΑΜΕΑ και επιτρέπει τη μέγιστη άνεση σε χώρους υψηλής επισκεψιμότητας.

texnika-xaraktiristika

Χαρακτηριστικά

  • Κορυφαίο για την κατηγορία του επίπεδο θερμομόνωσης (Uf = από 2,3 W/m2K) χάρη στα υαλοενισχυμένα πολυαμίδια 30 χιλ.
  • Υψηλή υδατοστεγανότητα, λειτουργικότητα, αξιοπιστία και άνεση, ακόμα και για μεγάλα βάρη που προκύπτουν στα μεγάλα ανοίγματα
  • Κατάλληλο για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, επιτρέπει τη χρήση μέχρι και 14 φύλλων (7+7), με μέγιστο ύψος 3 μ και πλάτος 1.20 μ το καθένα
  • Επιδαπέδια κύλιση στο κάτω μέρος του οδηγού, με χρήση ειδικού ράουλου-μεντεσέ, ο οποίος σηκώνει 120 κιλά ανά φύλλο
  • Δυνατότητα γωνιακής κατασκευής για απεριόριστη θέα
  • Δυνατότητα κατασκευής πόρτας με κλειδαριά, ανοιγόμενης προς τα μέσα ή έξω
  • Δυνατότητα κατασκευής ζυγού αριθμού φύλλων (2, 4, κ.ο.κ.)
  • Πολλαπλές επιλογές οδηγών στο δάπεδο, ακόμη και για άτομα AMEA
  • Ειδικός μεντεσές με ενσωματωμένη λαβή για ευκολία στο κλείδωμα
  • Χρήση ίδιων προφίλ για κατασκευές που ανοίγουν μέσα ή έξω

tomh

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.