ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Albio Solar Systems: Προηγμένη τεχνολογία εξωτερικής σκίασης κτηρίων

Εξωτερικά συστήματα σκίασης πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο σχεδιασμό κάθε νέου κτηρίου. Τα κύρια πλεονεκτήματα που αποκομίζονται με την εγκατάσταση των εξωτερικών σκιαδίων είναι τα εξής:

  • Έλεγχος της ηλιακής ακτινοβολίας που εισέρχεται εντός των κτηρίων
  • Ρύθμιση του εισερχόμενου φυσικού φωτισμού σε επιθυμητά επίπεδα
  • Μείωση των ενεργειακών απαιτήσεων της οικοδομής δεδομένου ότι ο μηχανικός εξοπλισμός καταναλώνει λιγότερη ενέργεια για να θερμάνει ή να δροσίσει τον εσωτερικό χώρο
  • Καθιέρωση της εξοικονόμησης ενέργειας
  • Σημαντική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας
  • Ενδυνάμωση του βιοκλιματικού σχεδιασμού των κτηρίων

Παρακολουθώντας ανελλιπώς τις τάσεις της σύγχρονης δόμησης και αρχιτεκτονικής, η EXALCO δημιούργησε τη σειρά συστημάτων εξωτερικής σκίασης Albio Solar Systems.

Albio Solar 100: Σύστημα εξωτερικής σκίασης με σταθερές ή κινητές περσίδες

Το σύστημα Albio Solar 100 αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για εξωτερική σκίαση κτηρίων, με χρήση περσίδων αλουμινίου σχήματος ατράκτου. Το σύστημα περιλαμβάνει τόσο τα προφίλ των περσίδων όσο και τα προφίλ που χρησιμοποιούνται ως οδηγοί για τη στήριξη των περσίδων.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη γκάμα εξαρτημάτων που εξασφαλίζει στο σύστημα απόλυτη ακρίβεια και ευκολία τοποθέτησης σε κάθε κτήριο.

Επίσης, διαθέτει μηχανισμούς για έλεγχο της κίνησης στις περσίδες, με δυνατότητα τηλεχειρισμού. Η συμβατότητα του Albio Solar 100 με τα συστήματα υαλοπετασμάτων της EXALCO προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες αρχιτεκτονικών αυτοσχεδιασμών στις προσόψεις κτηρίων.

Albio Solar 200: Σύστημα εξωτερικής σκίασης με σταθερές περσίδες

Το σύστημα Albio Solar 200 αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για εξωτερική σκίαση κτηρίων, με χρήση σταθερών περσίδων αλουμινίου.

Το σύστημα περιλαμβάνει τόσο τα προφίλ των περσίδων όσο και τα προφίλ που χρησιμοποιούνται ως οδηγοί για τη στήριξη των περσίδων.

Τα ειδικά του εξαρτήματα εξασφαλίζουν στο σύστημα απόλυτη ακρίβεια και ευκολία τοποθέτησης.

Για σκίαση με σταθερές περσίδες, σε οριζόντια διάταξη ή διάταξη προβόλου, το σύστημα καλύπτει μια ευρεία γκάμα των εφαρμογών της κατηγορίας αυτής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.