ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Συνεχίζει δυναμικά το χορηγικό της έργο

Η EUROPA, στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος υποστήριξης επιλεγμένων εκδηλώσεων που αφορούν έμμεσα ή άμεσα τον κλάδο αλουμινίου, έχει αναλάβει τη χορηγία μίας σειράς εκθέσεων και συνεδρίων, με στόχο αφενός την έμπρακτη στήριξη των εν λόγω δράσεων και αφετέρου την  προβολή των καινοτόμων προϊόντων της στο ευρύ κοινό.

Η EUROPA είναι χορηγός της έκθεσης «Παράλιο Σήμα»

Η δυναμική διέλαση στηρίζει με χορηγία την έκθεση «Παράλιο Σήμα», η οποία πραγματοποιείται στο Μουσείο Μπενάκη μέχρι 8 Οκτωβρίου και φιλοξενεί τις συμμετοχές του πανελληνίου φοιτητικού αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για τον σχεδιασμό κατασκευής ενημέρωσης και πληροφόρησης στη «Νέα Παραλία» Θεσσαλονίκης.

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τα προϊόντα της EUROPA στα Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2017

Στο Μουσείο Μπενάκη πραγματοποιήθηκε και η τελετή απονομής των Βραβείων Αρχιτεκτονικής 2017, με έκθεση των έργων στον εκθεσιακό χώρο του Μουσείου. Την εκδήλωση στήριξε με χορηγία η EUROPA, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα προϊόντα της. Η έκθεση, με τα έργα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, θα παραμένει ανοιχτή για το κοινό μέχρι 19 Νοεμβρίου.

Η EUROPA στηρίζει το 13ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές» ως «Μεγάλος Χορηγός»

Η EUROPA δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από το 13ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές» που θα πραγματοποιηθεί στις 20 – 22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Out of the Blue Capsis Elite Resort, στην Αγία Πελαγία του Ηρακλείου Κρήτης.

Η εταιρεία στηρίζει το μεγάλο αυτό γεγονός του κλάδου ως «Μεγάλος Χορηγός» και θα συμμετάσχει με ειδικό περίπτερο (stand) που θα είναι στημένο στον χώρο του συνεδρίου, ενώ ενεργή παρουσία θα έχουν και τα στελέχη της.

Παράλληλα, η EUROPA είναι χορηγός ειδικής ημερίδας, μέρος των παράλληλων εκδηλώσεων του 13ου Συνεδρίου, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 20/10 και αφορά τους κλάδους της αρχιτεκτονικής και του τουρισμού, φέρνοντας κοντά επαγγελματίες από τους δύο παραπάνω χώρους και φυσικά τον κλάδο αλουμινίου.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η εταιρεία στηρίζει με χορηγία και το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής & Τουρισμού που θα διοργανωθεί στην πόλη της Ρόδου και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Rodos Palace το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.