ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL SUPREME SD77: Η νέα πρόταση για πόρτες εισόδου υψηλής ποιότητας

H ALUMIL, προσφέροντας πάντα συστήματα υψηλών προδιαγραφών, προχωρά στη διάθεση της νέας σειράς θυρών εισόδου SUPREME SD77. Η νέα σειρά, σε συνδυασμό με το σύστημα ανοιγόμενων κουφωμάτων SUPREME S77, αποτελεί μια εξαιρετική ολοκληρωμένη λύση, για την υλοποίηση κατασκευών επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων.

Η σειρά SUPREME SD77 της ALUMIL ενδείκνυται  για την κατασκευή  θυρών εισόδου μοντέρνας γραμμής και μέγιστης ασφάλειας. Κύρια χαρακτηριστικά της νέας σειράς είναι η συνεπιπεδότητα μεταξύ των προφίλ και η δυνατότητα κάλυψης οποιαδήποτε τυπολογίας, με τη χρήση υαλοπίνακα ή πάνελ αλουμινίου, ακολουθώντας τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.