ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Στα Βραβεία Καινοτομίας της BATIMAT το εξελιγμένο σύστημα Open Air

Η  κατοχυρωμένη τεχνολογική υπεροχή του συστήματος Open Air της ALUMINCO αναγνωρίζεται και υπογραμμίζεται από την υποψηφιότητά του για τα Innovation Awards (Βραβεία Καινοτομίας)  2017 της έκθεσης BATIMAT (Παρίσι 6 έως 10 Νοεμβρίου 2017), τα οποία προωθούν και επιβραβεύουν τα καινοτόμα προϊόντα του κατασκευαστικού και αρχιτεκτονικού τομέα.

Το Open Air είναι το πρώτο Ελληνικό σύστημα αλουμινίου που δέχεται την εν λόγω υποψηφιότητα, ξεχωρίζοντας ως ένα τεχνολογικό επίτευγμα παγκόσμιας απήχησης, το οποίο προκαλεί με τις καινοτομίες του και τονίζει ακόμα περισσότερο την κουλτούρα της αριστείας και τα υψηλά πρότυπα που καθοδηγούν την ALUMINCO για περισσότερα από 30 χρόνια.

Η καταξιωμένη ελληνική εταιρία, θέλοντας να μοιραστεί το όραμα της, θα αναδείξει στη φετινή BATIMAT, στην οποία συμμετέχει για 26η φορά ως Premium εκθέτης, ότι πιο σύγχρονο στην παγκόσμια αγορά αλουμινίου.

Με την πληρέστερη γκάμα πιστοποιημένων και καινοτόμων προϊόντων της, η ALUMINCO στοχεύει να γοητεύσει όλους τους λάτρεις της καινοτομίας και της εξέλιξης, επιβεβαιώνοντας ότι αντιλαμβάνεται με εξαιρετικό τρόπο τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button