ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Ενημέρωση συνεργατών σε Πάτρα και Καλαμάτα

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το επαγγελματικό σεμινάριο της EXALCO στην Πάτρα

Η EXALCO πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία επαγγελματικά σεμινάρια νέων τεχνολογιών στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην Πάτρα και στην Καλαμάτα, με τίτλο «Οι εξελίξεις στην αγορά του αλουμινίου και τα νέα τεχνολογικά προηγμένα συστήματα της EXALCO».

Στόχος ήταν η ενημέρωση των κατασκευαστών και συνεργατών στον χώρο του αλουμινίου για τα νέα προϊόντα και τις  δραστηριότητες της εταιρείας.

Στα ενημερωτικά σεμινάρια, ο Αντιπρόεδρος και Δ/ων Σύμβουλος της EXALCO, Αθ. Τσιάρας, μίλησε αναλυτικά για τους στόχους και τη συνεχή ανάπτυξη της δυναμικής θεσσαλικής διέλασης.

Ο Δ/ντης Έρευνας & Ανάπτυξης, Γρ. Κωνσταντόπουλος, ανέλυσε τα προηγμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά των συστημάτων αλουμινίου EXALCO, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση των προδιαγραφών των κουφωμάτων αλουμινίου σε επίπεδο Ενεργειακής Αναβάθμισης από τον Παν. Κλησιάρη, Μηχ. Μηχανικό της εταιρείας.

Οι κατασκευαστές της Καλαμάτας έδειξαν υψηλό ενδιαφέρον για τα νέα προηγμένα συστήματα της EXALCO

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων ακολούθησε δεξίωση, όπου οι άνθρωποι της EXALCO είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν σε χαλαρούς ρυθμούς με τους παρευρισκομένους, ανταλλάσοντας απόψεις και απαντώντας σε απορίες και ερωτήματα των κατασκευαστών.

Σε αυτές τις άκρως ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, σε Πάτρα και Καλαμάτα, οι παρευρισκόμενοι έλαβαν ενδελεχή ενημέρωση τόσο για τεχνικά όσο και εταιρικά θέματα. Επίσης είχαν την ευκαιρία να δειγματίσουν και να εξετάσουν τα νέα προϊόντα της EXALCO αλλά και να επιλύσουν τυχόν θέματα και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην εργασία τους.

Η EXALCO συνεχίζει αδιάκοπα τη διοργάνωση σεμιναρίων και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, με στόχο την ενημέρωση των συνεργατών της σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button