ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Σύσφιξη σχέσεων με συνεργάτες της Κρήτης

Ενθουσιώδης ήταν η ανταπόκριση των κατασκευαστών στο Ηράκλειο

Σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά πραγματοποιήθηκαν τρία νέα Beernight από την Etem για επιλεγμένους συνεργάτες. Τα στελέχη της δυναμικής διέλασης υποδεχθήκαν περισσότερους από 70 συνεργάτες στους τρεις μεγάλους νομούς της Κρήτης, με ρακή, μαστίχα Χίου και διάφορα δώρα τεχνολογικής φύσης.

Μεγάλη ήταν η επιτυχία του Beernight της Etem στο Ρέθυμνο

Εκ μέρους της Etem, οι κ. Δεληγιάννης και Τσαγρής έκαναν μία περιεκτική παρουσίαση της εταιρείας, με έμφαση στις εξειδικευμένες λύσεις που έχει αναπτύξει για ξενοδοχεία, ενώ στη συνέχεια μίλησαν με όλους τους παρευρισκόμενους σε προσωπικό επίπεδο.

Το Beernight των Χανίων χαρακτηρίστηκε από υψηλή προσέλευση συνεργατών

Οι επιτυχημένες βραδιές έκλεισαν με φαγητό, που ετοίμαζε live στο χώρο αποκλειστικός Σεφ. Η Etem θα συνεχίσει να διοργανώνει ανάλογες βραδιές και σε άλλα μέρη της Ελλάδας με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων και την επίλυση τυχόν προβλημάτων των επαγγελματιών του κλάδου των κατασκευών αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.