ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η EXALCO μεγαλουργεί στο Παρίσι με τα συστήματά της!

Η ανακατασκευή του Magasins Généraux στο Παρίσι έγινε με συστήματα της EXALCO

Η EXALCO έβαλε την υπογραφή της σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και επιβλητικά κτίρια του Παρισιού. Η ελληνική διέλαση συμμετείχε δυναμικά στην ολοκλήρωση της ανακατασκευής του έργου Magasins Généraux, «ντύνοντας» όλο το κτίριο με τα συστήματά της.

Πρόκειται για ένα πενταώροφο οικοδόμημα που βρίσκεται στα βορειοανατολικά προάστια του Παρισιού, στην περιοχή Pantin και κατά μήκος του καναλιού Ourcq. Το συγκεκριμένο κτίριο ήταν εγκαταλειμμένο για περισσότερα από 13 χρόνια και θεωρούταν εμβληματικό για τη γκράφιτι κοινότητα της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου σπουδαίοι καλλιτέχνες του είδους άφησαν την καλλιτεχνική τους υπογραφή.

Οι αρχιτέκτονες και η τεχνική εταιρεία εμπιστεύτηκαν τα συστήματα και τον επαγγελματισμό της EXALCO και έτσι το έργο ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία.

Η αρχιτεκτονική του κτιρίου αποτελείται από δύο δίδυμα σώματα που συνδέονται με μια γέφυρα. Μεγάλα παράθυρα και μπαλκόνια-διάδρομοι περιβάλλουν το κτίριο, ενώ ένας τεράστιος φεγγίτης δημιουργήθηκε στον χώρο για να εισέρχεται το φυσικό φως της ημέρας. Στην οροφή φιλοξενούνται διαμορφωμένοι κήποι με θεά 360 μοιρών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button