ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η EXALCO μεγαλουργεί στο Παρίσι με τα συστήματά της!

Η ανακατασκευή του Magasins Généraux στο Παρίσι έγινε με συστήματα της EXALCO

Η EXALCO έβαλε την υπογραφή της σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και επιβλητικά κτίρια του Παρισιού. Η ελληνική διέλαση συμμετείχε δυναμικά στην ολοκλήρωση της ανακατασκευής του έργου Magasins Généraux, «ντύνοντας» όλο το κτίριο με τα συστήματά της.

Πρόκειται για ένα πενταώροφο οικοδόμημα που βρίσκεται στα βορειοανατολικά προάστια του Παρισιού, στην περιοχή Pantin και κατά μήκος του καναλιού Ourcq. Το συγκεκριμένο κτίριο ήταν εγκαταλειμμένο για περισσότερα από 13 χρόνια και θεωρούταν εμβληματικό για τη γκράφιτι κοινότητα της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου σπουδαίοι καλλιτέχνες του είδους άφησαν την καλλιτεχνική τους υπογραφή.

Οι αρχιτέκτονες και η τεχνική εταιρεία εμπιστεύτηκαν τα συστήματα και τον επαγγελματισμό της EXALCO και έτσι το έργο ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία.

Η αρχιτεκτονική του κτιρίου αποτελείται από δύο δίδυμα σώματα που συνδέονται με μια γέφυρα. Μεγάλα παράθυρα και μπαλκόνια-διάδρομοι περιβάλλουν το κτίριο, ενώ ένας τεράστιος φεγγίτης δημιουργήθηκε στον χώρο για να εισέρχεται το φυσικό φως της ημέρας. Στην οροφή φιλοξενούνται διαμορφωμένοι κήποι με θεά 360 μοιρών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.