ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Χορηγός του European Aluminum Congress για τη χρήση του αλουμινίου στην Αυτοκινητοβιομηχανία

Η Εtem υποστήριξε το The European Aluminium Congress (EAC), το κορυφαίο πανευρωπαϊκό συνέδριο της Βιομηχανίας Αλουμινίου, στο οποίο συμμετέχουν φορείς και εταιρείες (προμηθευτές, συνεργάτες τεχνολογίας κ.α.) από ολόκληρο το value chain, από την παραγωγή έως και την επεξεργασία.

Φέτος, το The European Aluminium Congress πραγματοποιήθηκε στο Düsseldorf της Γερμανίας και είχε ως κεντρικό θέμα «Το Αλουμίνιο στην Αυτοκινητοβιομηχανία – Προκλήσεις και λύσεις». Παρουσιάστηκαν τρέχουσες εφαρμογές και τάσεις σχετικά με το αλουμίνιο στην Αυτοκινητοβιομηχανία.

Το κεντρικό θέμα του The European Aluminium Congress με χορηγό την Etem ήταν η χρήση του αλουμινίου στην Αυτοκινητοβιομηχανία

Επίσης παρουσιάστηκαν βελτιώσεις και τεχνολογικές καινοτομίες για το όχημα του μέλλοντος, με στόχο την παραγωγή οχημάτων ελαφρύτερων και ενεργειακά αποδοτικότερων.

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν στελέχη από τον κλάδο αλουμινίου, προμηθευτές εξαρτημάτων αυτοκινητοβιομηχανίας, OEM, μηχανικοί και κατασκευαστικές εργοστασίων.

Η Etem ως πολύ σημαντικός προμηθευτής της Αυτοκινητοβιομηχανίας, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το συνέδριο, στο οποίο ήταν και χορηγός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.