ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Χορηγός του European Aluminum Congress για τη χρήση του αλουμινίου στην Αυτοκινητοβιομηχανία

Η Εtem υποστήριξε το The European Aluminium Congress (EAC), το κορυφαίο πανευρωπαϊκό συνέδριο της Βιομηχανίας Αλουμινίου, στο οποίο συμμετέχουν φορείς και εταιρείες (προμηθευτές, συνεργάτες τεχνολογίας κ.α.) από ολόκληρο το value chain, από την παραγωγή έως και την επεξεργασία.

Φέτος, το The European Aluminium Congress πραγματοποιήθηκε στο Düsseldorf της Γερμανίας και είχε ως κεντρικό θέμα «Το Αλουμίνιο στην Αυτοκινητοβιομηχανία – Προκλήσεις και λύσεις». Παρουσιάστηκαν τρέχουσες εφαρμογές και τάσεις σχετικά με το αλουμίνιο στην Αυτοκινητοβιομηχανία.

Το κεντρικό θέμα του The European Aluminium Congress με χορηγό την Etem ήταν η χρήση του αλουμινίου στην Αυτοκινητοβιομηχανία

Επίσης παρουσιάστηκαν βελτιώσεις και τεχνολογικές καινοτομίες για το όχημα του μέλλοντος, με στόχο την παραγωγή οχημάτων ελαφρύτερων και ενεργειακά αποδοτικότερων.

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν στελέχη από τον κλάδο αλουμινίου, προμηθευτές εξαρτημάτων αυτοκινητοβιομηχανίας, OEM, μηχανικοί και κατασκευαστικές εργοστασίων.

Η Etem ως πολύ σημαντικός προμηθευτής της Αυτοκινητοβιομηχανίας, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το συνέδριο, στο οποίο ήταν και χορηγός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button