ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

EURORA: Κίνηση ανθρωπιάς με προσφορά παιχνιδιών σε παιδιά των κρατουμένων γυναικείων φυλακών Ελαιώνα Βοιωτίας

Σε αρμονία με το πνεύμα των Χριστουγέννων η EUROPA μοίρασε παιχνίδια και χαρά στα παιδιά των κρατουμένων των γυναικείων φυλακών στον Ελαιώνα Βοιωτίας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος Εταιριών Λ. Τζιρακιάν, μέλος του οποίου είναι και η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. προχώρησε σε δωρεά παιχνιδιών για παιδιά των κρατουμένων των γυναικείων φυλακών στον Ελαιώνα Βοιωτίας. Πρόκειται για μικρά παιδιά που διαμένουν στο σωφρονιστικό ίδρυμα μαζί με τις μητέρες τους.

Η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί σε πληθώρα παρόμοιων δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των εταιριών του Ομίλου κατά τη διάρκεια των ετών δραστηριοποίησής τους, που περιλαμβάνουν, ανάμεσα σε άλλα, διαχρονική στήριξη σωματείων όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, Κιβωτό του Κόσμου, Μπορούμε αλλά και μεμονωμένων ενεργειών σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.