ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Ενημέρωση των Μελών της για τον «Εξωδικαστικό Μηχανισμό» ρύθμισης οφειλών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ) ενημερώθηκε από τα στελέχη της εταιρείας Board S.A. Group για τον «Εξωδικαστικό Μηχανισμό Στήριξης» των επιχειρήσεων αλλά και για άλλες λύσεις που μπορούν να δοθούν κατά περίπτωση σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς Τράπεζες, Δημόσιο ή Προμηθευτές.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Ανδρέας Αντωνόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του κ.κ. Χρήστο Παπαγιαννόπουλο, Άλκη Σταϊκούρα και Δημήτρη Ζυμωνόπουλο, απάντησαν σε ερωτήσεις  και ανέλυσαν τις εναλλακτικές διαδρομές επίλυσης οικονομικών προβλημάτων που προκύπτουν από οφειλές των μικρών επιχειρήσεων όταν αυτές δεν μπορούν να ενταχθούν στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό.

Η εταιρεία Board S.A. Group παρέχει δωρεάν ένα πρώτο επίπεδο συμβουλευτικής υποστήριξης (διαγνωστική μελέτη) στα Μέλη των Σωματείων που ανήκουν στην ΠΟΒΑΣ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.